Povezane vesti
Dikvalifikovana učesnica "Elite" nema da plati 50.000 evra pinku! Marija otkrila razlog izbacivanja iz rijaltiija: "Sad mi je…
Kurir 28.05.2024
Pre samo par dana iz “ Elite“ je izbačena diskvalifikovana učesnica Marija Malivuk, te će morati da snosi kaznu od 50.000 evra, a sada se prvi put oglasila i otkrila detalje napuštanja rijalitija. - U poslednje vreme mi nije bilo dobro samoj sa… »
Nema da plati kaznu od 50.000 evra Diskvalifikovana zadrugarka moli za alternativu: Nadam se da će me pomilovati
Alo 28.05.2024
Malivuk se sada prvi put oglasila nakon diskvalifikacije, te otkrila da joj je poslednji period u rijalitiju bio izrazito težak. Marija Malivuk pre nekoliko dana diskvalifikovana je iz Elite, te obaveštena o tome da će produkciji, prema podacima iz… »
(Video): Diskvalifikovana zadrugarka nema da plati kaznu od 50.000 evra: Izbačena iz rijalitija, a sad prvi put progovorila o…
Blic 28.05.2024
Pre samo par dana došlo je do diskvalifikacije iz “Elite“, a tom prilikom Veliki šef obavestio je učesnike da Marija Malivuk napustila rijaliti i da će morati da snosi kaznu od 50.000 evra. Na društvenim mrežama se nakon toga vodila polemika… »
Vesti dana »
Uživo: Trump položio zakletvu i postao 47. predsednik SAD
Bloomberg Adria pre 13 minutajoš 94 povezane
Deo prosvetnih radnika danas obustavio rad, bez nastave u delu škola u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 84 povezane
Vučić se obratio iz Davosa: Do 2027. godine vozićemo se letećim automobilima
Blic pre 48 minutajoš 59 povezanih