Povezane vesti
Aleksandar Šapić: Nije beznačajno da li će lokalna vlast podržavati politiku odbrane nacionalnog interesa
Alo 29.05.2024
U ovom važnom trenutku u kome se nalazi naša zemlja nije beznačajno da li će lokalna vlast podržavati politiku odbrane nacionalnog interesa ili će promovisati anti-srpsku politiku. Srbija je slobodna zemlja, a Beograd slobodan grad koji je u svoje… »
Šapić: Nije beznačajno da li će lokalna vlast podržavati politiku odbrane nacionalnog interesa
Telegraf 29.05.2024
Osvrćući se na ono na šta je najviše ponosan što je uradio kao gradonačelnik, Šapić je istakao da je za ovih osam meseci koliko traje privremeno finansiranje grada preuzeo možda malo više odgovornosti na sebe. U ovom važnom trenutku u kome se… »
Šapić: Spomen-park i Spomenik braniocima Beograda konačno završen FOTO
B92 29.05.2024
Spomenik braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih kulturno-istorijskih spomenika, rekao je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. "Kako sam i ranije najavio, nakon konačnog… »
Šapić: Spomen-park i Spomenik braniocima Beograda 1915. godine konačno završen i uređen na ponos svih
Blic 29.05.2024
Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa Grada Beograda naveo je da je spomenik braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih kulturno-istorijskih spomenika. Kako je i ranije najavio, nakon konačnog… »
Završeno uređenje spomenika braniocima Beograda: Šapić iskazao duboko poštovanje onima koji su dali živote za naš grad i…
Kurir 29.05.2024
Spomenik braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih kulturno-istorijskih spomenika, a kako sam i ranije najavio, nakon konačnog uređenja ovog prostora, on je sada na ponos svih nas, rekao je predsednik… »
Poštovanje za one koji su dali svoje živote za našu zemlju: Šapić obišao spomen-park i Spomenik braniocima Beograda
Mondo 29.05.2024
Spomenik braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih kulturno-istorijskih spomenika. Spomenik braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih kulturno-istorijskih… »
Šapić: Spomen-park i Spomenik braniocima Beograda 1915. godine konačno završen i uređen na ponos svih
Alo 29.05.2024
Spomenik braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih kulturno-istorijskih spomenika, a kako sam i ranije najavio, nakon konačnog uređenja ovog prostora, on je sada na ponos svih nas, rekao je predsednik… »
Na ponos svih Šapić: Spomen-park i Spomenik braniocima Beograda 1915. godine konačno završeni (foto)
Večernje novosti 29.05.2024
SPOMENIK braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih kulturno-istorijskih spomenika, a kako sam i ranije najavio, nakon konačnog uređenja ovog prostora, on je sada na ponos svih nas, rekao je predsednik… »
Telegraf 29.05.2024
"Mislim i verujem da ovo treba da bude mesto gde će najviši državni organi da odaju poštu i počast ljudima koji su svesno ušli u smrt" Spomenik braniocima Beograda 1915. godine i spomen-park oko njega jedan je od naših najvažnijih… »
Vesti dana »
Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama: Glas za jednakost i sigurnost
InfoKG pre 9 satijoš 33 povezane
Vučević sutra saopštava ko će preuzeti ministarstva koja su vodili Vesić i Momirović
RTV pre 1 satjoš 180 povezanih
Kakve je povrede dobio policajac kojeg je Kostić isprskao biber sprej
N1 Info pre 7 satijoš 24 povezane
"Čekamo još informacija o srpskim turistima": Seničić o brodu koji je potonuo u području prepunom ajkula
Mondo pre 5 satijoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 39 povezanih