Povezane vesti
Dragić nije zaboravio korene: „Ja sam Srbin, familija mi do danas nije oprostila Sloveniju!“
Hot sport 30.05.2024
Dragić se prisetio finala Evropskog prvenstva Goran Dragić, bivši slovenački reprezentativac i poznati košarkaš, nedavno je u ekskluzivnom intervjuu za Sportal.rs izneo snažnu izjavu – da se ponosi svojim srpskim korenima. Iako je prošle godine okončao… »
Goran Dragić otvorio dušu: Ja sam Srbin, familija mi do danas nije oprostila Sloveniju
Večernje novosti 30.05.2024
Goran Dragić, bivši slovenački reprezentativac i poznati košarkaš, nedavno je u ekskluzivnom intervjuu za Sportal.rs izneo snažnu izjavu – da se ponosi svojim srpskim korenima. Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU Iako je prošle godine okončao svoju igračku… »
Vesti dana »
Prebilič sa Jelenom Kleut: Nismo bili svesni razmera pritisaka na akademsku zajednicu u Srbiji
Insajder pre 18 minutajoš 34 povezane
Mačut: Renoviranje pruge Višegrad-Mokra Gora za učvršćivanje posebnih veza sa Republikom Srpskom
Blic pre 18 minutajoš 37 povezanih
Đoković se izvinio skupljačici loptica posle incidenta! Novak priznao grešku zbog koje su mogli da ga diskvalifikuju: Nepotrebno, imao sam sreće...
Kurir pre 3 minutajoš 86 povezanih
Upozorenja na ledenu kišu, poledicu i olujni vetar u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 42 povezane
Akcija Zajedno za studente na Trgu Nikole Pašića, vidljiv odziv građana, ali i pristalica vlasti u Pionirskom parku
N1 Info pre 58 minutajoš 23 povezane