Povezane vesti
Veritas: Niko nije odgovarao za ubistvo 19 izbeglica u NATO bombardovanju Surdulice
RTV 31.05.2024
BEOGRAD - Dokumentaciono-informacioni centar Veritas saopštio je danas, povodom godišnjice stradanja izbeglica iz Krajine u NATO bombardovanju Surdulice, da za oteti zavičaj i izgubljene živote izbeglica iz Like i Korduna i staraca iz okolice… »
NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca"
BBC News 31.05.2024
U ovom malom mestu na jugu Srbije, tokom 78 dana koliko je trajalo bombardovanje, stradalo je više desetina ljudi, a ranjeno nešto manje od 100. Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji papir… »
Veritas: NATO pre 25 godina ubio 19 civila u Surdulici, niko nije odgovarao za taj zločin
Danas 31.05.2024
U NATO bombardovanju Surdulice u noći između 30. i 31. maja 1999. godine, ubijeno je 19 a ranjeno više desetina civila, a za taj ratni zločin do danas niko nije odgovarao, podsetio je Dokumentaciono-informacioni centar Veritas. U saopštenju se navodi… »
Veritas: NATO pre 25 godina ubio 19 civila u Surdulici, niko nije odgovarao za taj zločin
Novi magazin 31.05.2024
U NATO bombardovanju Surdulice u noći između 30. i 31. maja 1999. godine, ubijeno je 19 a ranjeno više desetina civila, a za taj ratni zločin do danas niko nije odgovarao, podsetio je Dokumentaciono-informacioni centar Veritas. U saopštenju se navodi… »
Beta 31.05.2024
NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca" 'Retko se napadi na bolnice krivično gone'
Radio 021 31.05.2024
U ovom malom mestu na jugu Srbije, tokom 78 dana koliko je trajalo bombardovanje, stradalo je više desetina ljudi, a ranjeno nešto manje od 100. Getty Images Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji… »
NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca“
Danas 31.05.2024
Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji papir zalepljen na vratima otkriva da je reč o zdravstvenoj ustanovi: Bolnica za plućne bolesti, Sanatorijum. Nekoliko metara dalje, na zgradi u sličnom… »
NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca"
Južne vesti 31.05.2024
Getty Images Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji papir zalepljen na vratima otkriva da je reč o zdravstvenoj ustanovi: Bolnica za plućne bolesti, Sanatorijum. Nekoliko metara dalje, na zgradi u… »
Vesti dana »
Niko neće pobijediti u trgovinskom ratu, Kina poručila Trumpu na prijetnje o uvođenju carina
Slobodna Evropa pre 49 minutajoš 19 povezanih
Bogdanović namestio ruku, bruka Denvera sa Jokićem (video)
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 8 povezanih
Pretežno sunčano, od sredine dana postepeno naoblačenje - temperatura do 15 stepeni
RTS pre 2 satajoš 4 povezane
Srbin kako koji! Bogdanović namestio nišan, Vasa ne pušta "peškir"
Večernje novosti pre 31 minutajoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Najviše bitaka na Kurahovskom i Pokrovskom pravcu; Rusija u više talasa napala dronovima Kijev
RTV pre 1 satjoš 3 povezane