Povezane vesti

Veritas: Niko nije odgovarao za ubistvo 19 izbeglica u NATO bombardovanju Surdulice

Veritas: Niko nije odgovarao za ubistvo 19 izbeglica u NATO bombardovanju Surdulice

RTV 31.05.2024
BEOGRAD - Dokumentaciono-informacioni centar Veritas saopštio je danas, povodom godišnjice stradanja izbeglica iz Krajine u NATO bombardovanju Surdulice, da za oteti zavičaj i izgubljene živote izbeglica iz Like i Korduna i staraca iz okolice… »
NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca"

BBC News 31.05.2024
U ovom malom mestu na jugu Srbije, tokom 78 dana koliko je trajalo bombardovanje, stradalo je više desetina ljudi, a ranjeno nešto manje od 100. Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji papir… »
Veritas: NATO pre 25 godina ubio 19 civila u Surdulici, niko nije odgovarao za taj zločin

Veritas: NATO pre 25 godina ubio 19 civila u Surdulici, niko nije odgovarao za taj zločin

Danas 31.05.2024
U NATO bombardovanju Surdulice u noći između 30. i 31. maja 1999. godine, ubijeno je 19 a ranjeno više desetina civila, a za taj ratni zločin do danas niko nije odgovarao, podsetio je Dokumentaciono-informacioni centar Veritas. U saopštenju se navodi… »

Novi magazin 31.05.2024
U NATO bombardovanju Surdulice u noći između 30. i 31. maja 1999. godine, ubijeno je 19 a ranjeno više desetina civila, a za taj ratni zločin do danas niko nije odgovarao, podsetio je Dokumentaciono-informacioni centar Veritas. U saopštenju se navodi… »

Beta 31.05.2024
NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca" 'Retko se napadi na bolnice krivično gone'

NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca" 'Retko se napadi na bolnice krivično gone'

Radio 021 31.05.2024
U ovom malom mestu na jugu Srbije, tokom 78 dana koliko je trajalo bombardovanje, stradalo je više desetina ljudi, a ranjeno nešto manje od 100. Getty Images Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji… »
NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca“

NATO bombardovanje Surdulice 1999: „Bolje da sam ja stradala, a ne deca“

Danas 31.05.2024
Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji papir zalepljen na vratima otkriva da je reč o zdravstvenoj ustanovi: Bolnica za plućne bolesti, Sanatorijum. Nekoliko metara dalje, na zgradi u sličnom… »

Južne vesti 31.05.2024
Getty Images Među golim borovima, na blagom uzvišenju, čuči gotovo napušten objekat bele fasade. Omanji papir zalepljen na vratima otkriva da je reč o zdravstvenoj ustanovi: Bolnica za plućne bolesti, Sanatorijum. Nekoliko metara dalje, na zgradi u… »

Vesti dana »