Povezane vesti
Šok! Ivana Španović odustala od velikog takmičenja, Srbija ostaje bez sigurne medalje
Večernje novosti 31.05.2024
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odustala je od Evropskog prvenstva u atletici! Tanjug/AP Ivana Španović ima razlog zašto je donela ovakvu odluku. - Odustala sam od zimske sezone, odustala sam od Evropskog prvenstva u Rimu, zato što ne… »
(Ne)očekivano - Španović propušta Evropsko prvenstvo VIDEO
B92 31.05.2024
Ivana Španović odlučila je da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u atletici. Ova odluka je donekle i očekivana s obzirom da je Španović prethodnih nedelja isticala da joj je fokus da bude što spremnija za Olimpijske igre u Parizu. "Odustala… »
Ivana Španović odustala od Evropskog prvenstva u atletici!
Telegraf 31.05.2024
Sve je podređeno Olimpijskim igrama. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odustala je od Evropskog prvenstva u atletici! Ovo je potvrdila i sama Ivana u potkastu Olimpijskog komiteta Srbije. - Odustala sma od zimske sezone, odustala sam od… »
Vesti dana »
U nedjelju Dan žalosti u Crnoj Gori zbog nesreće na željezničkoj stanici u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 13 minutajoš 179 povezanih
Gradonačelnik Novog Sada: Struka da uradi posao pa ćemo o ostavkama, građani da veruju u državu i sistem
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Igor Adam: Za 20 godina spasilačkog rada nisam doživeo ovakvu intervenciju
Radio 021 pre 19 minutajoš 178 povezanih
Uživo Srbija u žalosti Sablasnu tišinu paraju jecaji: Reka ljudi u Novom Sadu i Kaću, forenzičari ponovo izašli na teren, stižu potresne informacije o stradalima (foto, video)
Blic pre 37 minutajoš 96 povezanih
Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj, trodnevna žalost u Vojvodini; Građani odali poštu nastradalima ispred Železničke stanice
RTV pre 25 minutajoš 88 povezanih