Povezane vesti
Šok! Ivana Španović odustala od velikog takmičenja, Srbija ostaje bez sigurne medalje
Večernje novosti 31.05.2024
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odustala je od Evropskog prvenstva u atletici! Tanjug/AP Ivana Španović ima razlog zašto je donela ovakvu odluku. - Odustala sam od zimske sezone, odustala sam od Evropskog prvenstva u Rimu, zato što ne… »
(Ne)očekivano - Španović propušta Evropsko prvenstvo VIDEO
B92 31.05.2024
Ivana Španović odlučila je da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo u atletici. Ova odluka je donekle i očekivana s obzirom da je Španović prethodnih nedelja isticala da joj je fokus da bude što spremnija za Olimpijske igre u Parizu. "Odustala… »
Ivana Španović odustala od Evropskog prvenstva u atletici!
Telegraf 31.05.2024
Sve je podređeno Olimpijskim igrama. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odustala je od Evropskog prvenstva u atletici! Ovo je potvrdila i sama Ivana u potkastu Olimpijskog komiteta Srbije. - Odustala sma od zimske sezone, odustala sam od… »
Vesti dana »
Studentkinja juče udarena kolima na protestu – u stabilnom stanju, svesna i komunikativna
N1 Info pre 54 minutajoš 12 povezanih
Crveni krst predao četiri vojnikinje IDF-u; vojska Izraela i dalje na jugu Libana
RTS pre 25 minutajoš 12 povezanih
Kako je Srbija stala na 24 sata: Sve o generalnom štrajku podrške studentskim zahtevima
Nova pre 3 satajoš 2 povezane
Bivši voditelj izabran za ministra odbrane SAD: Suočen sa optužbama za nasilje, obećao da neće da pije
Mondo pre 2 satajoš 5 povezanih