Povezane vesti
Šok! Ivana Španović odustala od velikog takmičenja, Srbija ostaje bez sigurne medalje
Večernje novosti 31.05.2024
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odustala je od Evropskog prvenstva u atletici! Tanjug/AP Ivana Španović ima razlog zašto je donela ovakvu odluku. - Odustala sam od zimske sezone, odustala sam od Evropskog prvenstva u Rimu, zato što ne želim da… »
Ivana Španović odustala od Evropskog prvenstva u atletici!
Telegraf 31.05.2024
Sve je podređeno Olimpijskim igrama. Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović odustala je od Evropskog prvenstva u atletici! Ovo je potvrdila i sama Ivana u potkastu Olimpijskog komiteta Srbije. - Odustala sma od zimske sezone, odustala sam od… »
Vesti dana »

Priveden Andrej Tanko, student s fotografije koja je jedan od simbola protesta
Vreme pre 18 minutajoš 37 povezanih

(BLOG) Održan protest podrške Nikolini Sinđelić u Beogradu: Na blokadi suda u Novom Sadu privedene dve osobe
N1 Info pre 9 minutajoš 42 povezane

Dačić je upravo rekao da studentkinja Nikolina laže da joj je Kričak pretio: Sramna izjava ministra policije, čuva ozloglašeni JZO
Nova pre 4 minutajoš 25 povezanih

Diplomatski napori u Vašingtonu: bezbednosne garancije, pripreme za sastanak Putina i Zelenskog i diplomatske atmosfere
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 212 povezane

Vremenska prognoza Srbije: Promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplim intervalima do četvrtka
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 29 povezanih