Povezane vesti
Piksi otkrio: Odbio sam mnogo novca zbog Fudbalskog saveza Srbije
Danas 31.05.2024
Selektor Srbije imao je vrlo unosne ponude, samim tim i mogućnost da posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj nastavu trenersku karijeru na nekom drugom mestu. Neka tri meseca, počevši od marta, trajala je neizvesnost u vezi sa tim da li će… »
Selektor Piksi o nepozivanju Radonjića i Erakovića: Savest mi je čista, mirno spavam
Danas 31.05.2024
Dragan Stojković u pozitivnom tonu govorio je o dvojici fudbalera koje je rešio da izostavi sa spiska putnika na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Nukleus reprezentacije ostao je nepromenjen prilikom objavljivanja spiska putnika na Evropsko prvenstvo i… »
Selektor o tome čime bi bio zadovoljan: Plasman među osam najboljih u Evropi
Sportski žurnal 31.05.2024
Bitno da su svi zdravi i da niko nije tražio odlaganje dolaska. Na pitanje kojim rezultatom bi bio zadovoljan u Nemačkoj, odnosno koji bi rezultat "potpisao", selektor Dragan Stojković Piksi je odgovorio: - Plasmanom među osam najboljih u Evropi. Da… »
Stojković: Nikom ovde ne drže pištolj na čelu
Sportski žurnal 31.05.2024
Selektor u neverici da se još priča o ugovoru. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da ne bi produžio ugovor sa Fudbalskim savezom da nije bio zadovoljan uslovima i da mu nastavak saradnje pruža motivaciju za dalji… »
Dragan Stojković Piksi pred EURO: „Da bi neko došao, neko mora da ode“ (video)
Hot sport 31.05.2024
Selektor Srbije održao je pres konferenciju posle objavljivanja spiska za EURO Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj Na samom početku, selektor… »
Danas je dan za slavlje: Reprezentativac Srbije staje na ludi kamen, evo kako je Piksi najavio svadbu! (video)
Hot sport 31.05.2024
Andrija, nek je sa srećom Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Govorio je selektor pretežno o spisku, a na njemu nije bilo par imena koja je… »
Stojković ne krije optimizam: „Voleo bih da uđemo u osam, smejali su se i Grcima 2004. godine!“ (video)
Hot sport 31.05.2024
„Srbija će biti u punom kapacitetu kada bude najvažnije“ Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Govorio je selektor pretežno o spisku, a… »
Piksi oduševio celu Srbiju! Evo zbog čega je produžio ugovor: "Mogao sam da zaradim puno više para, ali to nije bio moj…
Kurir 31.05.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, danas se obratio novinarima na početku priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo. Odgovarao je Piksi na razna pitanja, a nezaobilazna tema bio je i ugovor koji je piksi nedavno… »
Piksi otkrio zbog čega nije zvao Radonjića: „Ne pratim ambijente, tuđa razmišljanja“ (video)
Hot sport 31.05.2024
Odlični su profesionalci, ali odluka je takva kakva je Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Jedno od najzanimljivijih pitanja vezana su bila… »
„Iluzorno, to je apsurd“: Selektor govorio zbog čega Eraković ne ide na euro 2024! (video)
Hot sport 31.05.2024
Selektor je na spisku želeo šest centralnih bekova, nijednog više Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Govorio je selektor pretežno o… »
Piksi brutalno iskren: Mogao sam da zaradim mnogo više, ali nisam otišao zbog Srbije! (video)
Hot sport 31.05.2024
Selektor je govorio o drugim ponudama koje je dobio, međutim, sve ih je odbio Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Govorio je selektor… »
Piksi izašao pred novinare i priznao: Da mogu stavio bih sebe na spisak, nisam ja za klupu!
Mondo 31.05.2024
Dragan Stojković ima kvalitetne igrače na spisku, ali nema - Piksija! Dragan Stojković ima kvalitetne igrače na spisku, ali nema - Piksija! Kakvi igrači nedostaju Draganu Stojkoviću na spisku reprezentacije Srbije za Euro? Pa, dobro bi mu došao… »
Piksi otkrio: "Imao sam drugu ponudu, mogao sam puno više da zaradim"
B92 31.05.2024
Selektor najboljih fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je pred medijima na početku priprema reprezentacije za Evropsko prvenstvo. Povelo se pitanje o novom ugovoru za selektora oko kojeg je bilo nedoumica - da li će potpisati ili neće. Ta… »
Stojković o izostanku Erakovića: "Apsurd da idemo sa devet štopera"
B92 31.05.2024
Selektor najboljih srpskih fudbalera Dragan Stojković Piksi objasnio je zbog čega u sastavu tima koji vodi na Euro nema štopera Zenita Strahinje Erakovića. Bivši fudbaler Crvene zvezde bio je manje više redovan na spisku selektora pre Mundijala, bio… »
Piksija pitali za ugovor, on digao glas: Pa ne drže mi pištolj na čelu, a mogao sam da zaradim više para!
Mondo 31.05.2024
Dragan Stojković je govorio i o svom nastavku saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije. Dragan Stojković je govorio i o svom nastavku saradnje sa Fudbalskim savezom Srbije. Na konferenciji za medije povodom okupjanja selekcije Srbije pred Euro 2024… »
Piksi izabrao Srbiju pre novca: "Nemojte misliti da nisam imao finansijski bolje ponude od reprezentacije"
Telegraf 31.05.2024
Srce je odlučilo! Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Selektor Piksi je istakao da je imao daleko bolje ponude, ali da je srce presudilo za… »
Evo šta je Piksi rekao kada su ga pitali za očekivanja na EP: "2004. godine su se smejali Grcima..."
Telegraf 31.05.2024
Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Otkrio je koji su ciljevi za ovaj EURO, te da će pokušati da doguraju do osmine finala u najmanju ruku… »
Piksi surovo iskren o Radonjiću! Srpski fudbaler neće u reprezentaciju dok je Stojković selektor, evo šta on misli o tome!
Kurir 31.05.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, govorio je na konferenciji za medije pred Evropsko prvenstvo i o Nemanji Radonjiću koji je izjavio da neće igrati za nacionalni tim dok je on na klupi. Piksi je o svemu rekao sledeće: -… »
Piksi otkrio situaciju sa Radonjićem VIDEO
B92 31.05.2024
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je prokomentarisao situaciju sa Nemanjom Radonjićem, koji nije na spiksu putnika na EURO. "Nemam nameru da govorim o igračima koji nisu na spisku. Sve su to divni momci, nikome nisu vrata od reprezentacije… »
"Ne znam Ja šta je on rekao!" Piksi progovorio o "slučaju Radonjić": Da sam ga zvao došao bi on!
Mondo 31.05.2024
Dragan Stojković Piksi pričao je o izostanku Nemanje Radonjića sa spiska nacionalnog tima. Dragan Stojković Piksi pričao je o izostanku Nemanje Radonjića sa spiska nacionalnog tima. Selektor Dragan Stojković Piksi saopštio je spisak igrača koji… »
Piksi zagrmeo kao nikada pre: "On je lider u zvezdi! Svi ostali mogu samo da ga gledaju..."
Kurir 31.05.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, obratio se medijima pred početak priprema za Evropsko prvenstvo u fudbalu gde se dotakao brojnih tema. Jedna od njih bio je i Uroš Spajić, fudbaler kog je označio kao lidera Crvene… »
Selektor o precrtanima: A da sam pozvao Radonjića, došao bi!
Sport klub 31.05.2024
Bez Nemanje Radonjića i, a to je naročito zbunilo mnoge, s obzirom na to da i dalje igramo u formaciji sa tri štopera... bez Strahinje Erakovića. Reakcija i komentara na spiskove selektora pred velika takmičenja bilo je i biće, a pred EURO 2024 u… »
Englezi nisu vanzemaljci! Selektor Stojković se dotakao protivnika u grupi: "Sada nemamo problema kao pre dve godine..."
Kurir 31.05.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, obratio se medijima uoči početka priprema za predstojeći Euro, te se dotakao brojnih zanimljivih tema. Govorio je o sastavu tima, Nemanji Radonjiću, Urošu Spajiću, ali i protivnicima… »
Ovako je Piksi objasnio zašto nije zvao Erakovića: “Hteo sam 6 štopera, tu su i Spajić i Stojić”
Telegraf 31.05.2024
Detaljno je objasnio što nema Erakovića. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Piksi je pričao i o Strahinji Erakoviću, zašto nije pozvan i… »
Piksi poslao neočekivanu poruku Radonjiću posle izjave da neće igrati za Srbiju dok je on selektor
Telegraf 31.05.2024
Neočekivana odluka... Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pričao je o Nemanji Radonjiću i što nije dobio poziv u nacionalni tim. Pre toga se osvrnuo na to da ne prati tuđa mišljenja, već se bavi samo donošenjem… »
Piksi otkrio zašto Aleksandar Jovanović nije pozvan u reprezentaciju: "Pohvalio bih ga, ali..."
Telegraf 31.05.2024
Nakon što čuje ovo, sigurno će biti ponosan... Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti u Srbiji pred nastup nacionalnog tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Piksi je govorio i o golmanu Partizana Aleksandru… »
Vesti dana »
![Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala](https://nstatic.net/693/38941693bzbruk.jpg)
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 5 satijoš 1 povezana
![Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije: Vojni savez Moskve i Pjongjanga](https://nstatic.net/717/38941717sxqhxo.jpg)
Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije: Vojni savez Moskve i Pjongjanga
Telegraf pre 4 satijoš 2 povezane
![Demonstranti se skupili ispred Trampovom golf kluba, on samo projurio pored njih: Sve vreme skandirali "Migranti čine Ameriku…](https://nstatic.net/632/38941632ejaixe.jpg)
Demonstranti se skupili ispred Trampovom golf kluba, on samo projurio pored njih: Sve vreme skandirali "Migranti čine Ameriku velikom" (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
![Kancelar Olaf Šolc se oglasio o slanju nemačkih vojnika u Ukrajinu](https://nstatic.net/877/38941877aybzgj.jpg)
Kancelar Olaf Šolc se oglasio o slanju nemačkih vojnika u Ukrajinu
Telegraf pre 2 satajoš 1 povezana