Повезане вести
Пикси открио: Одбио сам много новца због Фудбалског савеза Србије
Данас 31.05.2024
Селектор Србије имао је врло уносне понуде, самим тим и могућност да после Европског првенства у Немачкој наставу тренерску каријеру на неком другом месту. Нека три месеца, почевши од марта, трајала је неизвесност у вези са тим… »
Селектор Пикси о непозивању Радоњића и Ераковића: Савест ми је чиста, мирно спавам
Данас 31.05.2024
Драган Стојковић у позитивном тону говорио је о двојици фудбалера које је решио да изостави са списка путника на Европско првенство у Немачкој. Нуклеус репрезентације остао је непромењен приликом објављивања списка путника на… »
Драган Стојковић Пикси пред ЕУРО: „Да би неко дошао, неко мора да оде“ (видео)
Хот спорт 31.05.2024
Селектор Србије одржао је прес конференцију после објављивања списка за ЕУРО Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој На… »
Стојковић: Ником овде не држе пиштољ на челу
Спортски журнал 31.05.2024
Селектор у неверици да се још прича о уговору. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је данас да не би продужио уговор са Фудбалским савезом да није био задовољан условима и да му наставак сарадње… »
Селектор о томе чиме би био задовољан: Пласман међу осам најбољих у Европи
Спортски журнал 31.05.2024
Битно да су сви здрави и да нико није тражио одлагање доласка. На питање којим резултатом би био задовољан у Немачкој, односно који би резултат "потписао", селектор Драган Стојковић Пикси је одговорио: - Пласманом међу осам… »
Стојковић не крије оптимизам: „Волео бих да уђемо у осам, смејали су се и Грцима 2004. године!“ (видео)
Хот спорт 31.05.2024
„Србија ће бити у пуном капацитету када буде најважније“ Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Говорио је селектор… »
Данас је дан за славље: Репрезентативац Србије стаје на луди камен, ево како је Пикси најавио свадбу! (видео)
Хот спорт 31.05.2024
Андрија, нек је са срећом Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Говорио је селектор претежно о списку, а на њему није… »
Пикси одушевио целу Србију! Ево због чега је продужио уговор: "Могао сам да зарадим пуно више пара, али то није био мој мотив"…
Курир 31.05.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, данас се обратио новинарима на почетку припрема за предстојеће Европско првенство. Одговарао је Пикси на разна питања, а незаобилазна тема био је и уговор који је… »
Пикси брутално искрен: Могао сам да зарадим много више, али нисам отишао због Србије! (видео)
Хот спорт 31.05.2024
Селектор је говорио о другим понудама које је добио, међутим, све их је одбио Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој… »
„Илузорно, то је апсурд“: Селектор говорио због чега Ераковић не иде на еуро 2024! (видео)
Хот спорт 31.05.2024
Селектор је на списку желео шест централних бекова, ниједног више Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Говорио је… »
Пикси открио због чега није звао Радоњића: „Не пратим амбијенте, туђа размишљања“ (видео)
Хот спорт 31.05.2024
Одлични су професионалци, али одлука је таква каква је Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Једно од најзанимљивијих… »
Пиксија питали за уговор, он дигао глас: Па не држе ми пиштољ на челу, а могао сам да зарадим више пара!
Мондо 31.05.2024
Драган Стојковић је говорио и о свом наставку сарадње са Фудбалским савезом Србије. Драган Стојковић је говорио и о свом наставку сарадње са Фудбалским савезом Србије. На конференцији за медије поводом окупјања селекције… »
Стојковић о изостанку Ераковића: "Апсурд да идемо са девет штопера"
Б92 31.05.2024
Селектор најбољих српских фудбалера Драган Стојковић Пикси објаснио је због чега у саставу тима који води на Еуро нема штопера Зенита Страхиње Ераковића. Бивши фудбалер Црвене звезде био је мање више редован на списку… »
Пикси открио: "Имао сам другу понуду, могао сам пуно више да зарадим"
Б92 31.05.2024
Селектор најбољих фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси говорио је пред медијима на почетку припрема репрезентације за Европско првенство. Повело се питање о новом уговору за селектора око којег је било недоумица - да ли ће… »
Пикси изашао пред новинаре и признао: Да могу ставио бих себе на списак, нисам ја за клупу!
Мондо 31.05.2024
Драган Стојковић има квалитетне играче на списку, али нема - Пиксија! Драган Стојковић има квалитетне играче на списку, али нема - Пиксија! Какви играчи недостају Драгану Стојковићу на списку репрезентације Србије за Еуро? Па… »
Ево шта је Пикси рекао када су га питали за очекивања на ЕП: "2004. године су се смејали Грцима..."
Телеграф 31.05.2024
Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Открио је који су циљеви за овај ЕУРО, те да ће покушати да догурају до осмине… »
Пикси изабрао Србију пре новца: "Немојте мислити да нисам имао финансијски боље понуде од репрезентације"
Телеграф 31.05.2024
Срце је одлучило! Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Селектор Пикси је истакао да је имао далеко боље понуде, али да… »
Енглези нису ванземаљци! Селектор Стојковић се дотакао противника у групи: "Сада немамо проблема као пре две године..."
Курир 31.05.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, обратио се медијима уочи почетка припрема за предстојећи Еуро, те се дотакао бројних занимљивих тема. Говорио је о саставу тима, Немањи Радоњићу, Урошу Спајићу… »
Селектор о прецртанима: А да сам позвао Радоњића, дошао би!
Спорт клуб 31.05.2024
Без Немање Радоњића и, а то је нарочито збунило многе, с обзиром на то да и даље играмо у формацији са три штопера... без Страхиње Ераковића. Реакција и коментара на спискове селектора пред велика такмичења било је и биће, а… »
Пикси загрмео као никада пре: "Он је лидер у звезди! Сви остали могу само да га гледају..."
Курир 31.05.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, обратио се медијима пред почетак припрема за Европско првенство у фудбалу где се дотакао бројних тема. Једна од њих био је и Урош Спајић, фудбалер ког је означио… »
"Не знам Ја шта је он рекао!" Пикси проговорио о "случају Радоњић": Да сам га звао дошао би он!
Мондо 31.05.2024
Драган Стојковић Пикси причао је о изостанку Немање Радоњића са списка националног тима. Драган Стојковић Пикси причао је о изостанку Немање Радоњића са списка националног тима. Селектор Драган Стојковић Пикси саопштио је… »
Пикси открио ситуацију са Радоњићем ВИДЕО
Б92 31.05.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је прокоментарисао ситуацију са Немањом Радоњићем, који није на спиксу путника на ЕУРО. "Немам намеру да говорим о играчима који нису на списку. Све су то дивни момци, никоме нису врата од… »
Пикси сурово искрен о Радоњићу! Српски фудбалер неће у репрезентацију док је Стојковић селектор, ево шта он мисли о томе!
Курир 31.05.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије, Драган Стојковић Пикси, говорио је на конференцији за медије пред Европско првенство и о Немањи Радоњићу који је изјавио да неће играти за национални тим док је он на клупи. Пикси је о… »
Пикси открио зашто Александар Јовановић није позван у репрезентацију: "Похвалио бих га, али..."
Телеграф 31.05.2024
Након што чује ово, сигурно ће бити поносан... Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Пикси је говорио и о голману… »
Пикси послао неочекивану поруку Радоњићу после изјаве да неће играти за Србију док је он селектор
Телеграф 31.05.2024
Неочекивана одлука... Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси причао је о Немањи Радоњићу и што није добио позив у национални тим. Пре тога се осврнуо на то да не прати туђа мишљења, већ се бави само… »
Овако је Пикси објаснио зашто није звао Ераковића: “Хтео сам 6 штопера, ту су и Спајић и Стојић”
Телеграф 31.05.2024
Детаљно је објаснио што нема Ераковића. Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обраћа се јавности у Србији пред наступ националног тима на Европском првенству у Немачкој. Пикси је причао и о Страхињи Ераковићу… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА - Зеленски: Руски дронови намерно ушли у Пољску; Москва: Варшава нема доказе
РТВ пре 24 минутајош 2 повезане

На данашњи дан пре 24 године изведени терористички напади на Њујорк и Вашингтон
РТВ пре 29 минутајош 2 повезане