Povezane vesti

Aco Pejović: Privođenje na putu do Francuske!

Aco Pejović: Privođenje na putu do Francuske!

Svet plus 31.05.2024
Poznati pevač Aco Pejović otkrio je nepoznate detalje iz svog života, uključujući privođenje pri pokušaju ulaska u Francusku i iskustva tokom služenja vojnog roka u Jugoslaviji. Aco Pejović je otkrio da je bio priveden prilikom pokušaja da uđe… »
Aco Pejović završio u zatvoru: "Deportovali su me u Italiju!" Progovorio o najgorem iskustvu

Aco Pejović završio u zatvoru: "Deportovali su me u Italiju!" Progovorio o najgorem iskustvu

Blic 31.05.2024
Aco Pejović uvek je otvoreno i bez zadrške govorio o privatnom životu, ali i golgoti koju je prošao u ranoj mladosti. Aco Pejović se pre nekoliko godina gostujući na televiziji prisetio kako je završio u zatvoru. "Želeo sam da odem iz zemlje, i to… »
"Terali nas da vršimo nuždu u uniformi i psujemo tita, završio sam u zatvoru!" Bolna ispovest Ace Pejovića o golgoti iz…

"Terali nas da vršimo nuždu u uniformi i psujemo tita, završio sam u zatvoru!" Bolna ispovest Ace Pejovića o golgoti iz…

Kurir 31.05.2024
Aco Pejović uvek je otvoreno i bez zadrške govorio o privatnom životu, ali i golgoti koju je prošao u ranoj mladosti. Aco Pejović se pre nekoliko godina gostujući na televiziji prisetio kako je završio u zatvoru. Zatvor zbog ilegalnog prelaska… »

Vesti dana »