Povezane vesti
Aco Pejović: Privođenje na putu do Francuske!
Svet plus 31.05.2024
Poznati pevač Aco Pejović otkrio je nepoznate detalje iz svog života, uključujući privođenje pri pokušaju ulaska u Francusku i iskustva tokom služenja vojnog roka u Jugoslaviji. Aco Pejović je otkrio da je bio priveden prilikom pokušaja da uđe u… »
Aco Pejović završio u zatvoru: "Deportovali su me u Italiju!" Progovorio o najgorem iskustvu
Blic 31.05.2024
Aco Pejović uvek je otvoreno i bez zadrške govorio o privatnom životu, ali i golgoti koju je prošao u ranoj mladosti. Aco Pejović se pre nekoliko godina gostujući na televiziji prisetio kako je završio u zatvoru. "Želeo sam da odem iz zemlje, i to u… »
"Terali nas da vršimo nuždu u uniformi i psujemo tita, završio sam u zatvoru!" Bolna ispovest Ace Pejovića o golgoti iz…
Kurir 31.05.2024
Aco Pejović uvek je otvoreno i bez zadrške govorio o privatnom životu, ali i golgoti koju je prošao u ranoj mladosti. Aco Pejović se pre nekoliko godina gostujući na televiziji prisetio kako je završio u zatvoru. Zatvor zbog ilegalnog prelaska "Želeo sam… »
Vesti dana »

Prvi snimci iz Rusije, trese se crkva, voda nadire na obalu! Haos na aerodromu zbog zemljotresa od 8,8 Rihtera, cunami pogodio Kamčatku (video)
Kurir pre 14 minutajoš 76 povezanih

Gest vredan divljenja: Nakon utakmice fudbaleri Linkolna ostavili svlačionicu u perfektnom stanju
Danas pre 1 satjoš 41 povezana

VIDEO Šire se jezivi snimci zemljotresa na Kamčatki: Zemlja se tresla, more progutalo obalu
Nova pre 54 minutajoš 16 povezanih