Povezane vesti
Dodik: Mislim da smo na vrhuncu krize koja se zove BiH
RTV 02.06.2024
BEOGRAD - Mislim da smo na vrhuncu krize koja se zove BiH, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ističući da je s rezolucijom o Srebrenici i nizom drugih stvari koje se dešavaju, došlo do ''predloga o mirnom razdruživanju''… »
Naš predlog je trajno razdruživanje: Dodik - Mislim da smo na vrhuncu krize koja se zove BiH
Večernje novosti 02.06.2024
MISLIM da smo na vrhuncu krize koja se zove BiH, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ističući da je s rezolucijom o Srebrenici i nizom drugih stvari koje se dešavaju, došlo do ''predloga o mirnom razdruživanju''. Foto… »
Vesti dana »
Opozicija u Novom Sadu blokira zgradu suda: Policija pokušala da napravi prolaz za zaposlene, demonstranti je ugurali nazad u dvorište (FOTO, VIDEO)
Danas pre 13 minutajoš 26 povezanih
Određeno zadržavanje mladiću zbog ubistva maloletnika u Leskovcu, naređena obdukcija
Insajder pre 36 minutajoš 23 povezane
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 4 satijoš 18 povezanih
"Neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru dobri dečače": Potresne reči drugara nasmrt pretučenog tinejdžera u Leskovcu
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih