Povezane vesti
Književno veče u lkc: Predstavljanje knjiga Sonje Atanasijević
Večernje novosti 04.06.2024
Leskovački kulturni centar svojoj publici predstavlja knjige „Spavaj, zveri moja“ i „Veštice iz Ilinaca“ Sonje Atanasijević. foto: I.Mitić Predstavljanje dela autorke, koja je dobitnica nagrade Branko Ćopić SANU i dva puta nagrade Zlatni hit liber… »
Promocija knjiga Sonje Atanasijević u LKC-u
Stav.life 04.06.2024
U Leskovački kulturni centar u sredu, 5. juna 2024, od 19.30 časova, biće predstavljene knjige ,“Spavaj, zveri moja” i „Veštice iz Ilinaca” autorke Sonje Atanasijević. Sonja Atanasijević (Lebane, 1962) objavila je romane: Oni su ostali, Crveni krug… »
Promocija knjiga Sonje Atanasijević sutra u LKC
Jugmedia 04.06.2024
Leskovački kulturni centar (LKC) organizuje sutra, 5. juna promociju knjiga „Spavaj, zveri moja“ i „Veštice iz Ilinaca“ autorke Sonje Atanasijević. Početak je zakazan za 19.30 sati. Na promociji u Leskovcu će govoriti autorka i književni kritičar Biljana… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana