Повезане вести
Мене нико не може да уцени: Перић за Курир: Невероватно је да је неко очекивао да будем с онима који су против националних…
Курир 04.06.2024
Тихомир Перић, први на листи Руске странке у Нишу, који је подржао листу "Александар Вучић - Ниш сутра", у разговору за Курир је истакао да је било много разлога да у том граду пружи подршку управо тој листи, а да је један од тих… »
Друштвене мреже: Да ли је Перић из Руске странке, који је подржао СНС у Нишу, нечим уцењен?
Југмедиа 04.06.2024
Након проглашења да је победу на изборима у Нишу однела Српска напредна странка (СНС), која ће са Руском странком чинити већину у Скупштини и имати власт у том граду, друштвеним мрежама почео је да се шири снимак са славља… »
Одборник Руске странке из ниша: Не могу да будем у коалицији с доктором који се дружи с америчким генералима!
Ало 04.06.2024
Први на листи Руске странке у Нишу Тихомир Перић огласио се за Информер поводом подршке коалицији коју предводи Српска напредна странка. Перић је на оптужбе да је издајник поставио питање кога је то заправо издао. - Ја не знам… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 47 минутајош 32 повезане

Нова.рс: Приведена тројица пољопривредника због инцидента на протесту у Новом Саду
Н1 Инфо пре 3 сатајош 8 повезаних

Хладни фронт јури ка Србији! Температура драстично пада, и до 15 степени! Стиже олујни ветар, ево и када
Телеграф пре 2 сатајош 25 повезаних