Povezane vesti
Mene niko ne može da uceni: Perić za Kurir: Neverovatno je da je neko očekivao da budem s onima koji su protiv nacionalnih…
Kurir 04.06.2024
Tihomir Perić, prvi na listi Ruske stranke u Nišu, koji je podržao listu "Aleksandar Vučić - Niš sutra", u razgovoru za Kurir je istakao da je bilo mnogo razloga da u tom gradu pruži podršku upravo toj listi, a da je jedan od tih razloga i njihov… »
Društvene mreže: Da li je Perić iz Ruske stranke, koji je podržao SNS u Nišu, nečim ucenjen?
Jugmedia 04.06.2024
Nakon proglašenja da je pobedu na izborima u Nišu odnela Srpska napredna stranka (SNS), koja će sa Ruskom strankom činiti većinu u Skupštini i imati vlast u tom gradu, društvenim mrežama počeo je da se širi snimak sa slavlja SNS-a, gde se… »
Odbornik Ruske stranke iz niša: Ne mogu da budem u koaliciji s doktorom koji se druži s američkim generalima!
Alo 04.06.2024
Prvi na listi Ruske stranke u Nišu Tihomir Perić oglasio se za Informer povodom podrške koaliciji koju predvodi Srpska napredna stranka. Perić je na optužbe da je izdajnik postavio pitanje koga je to zapravo izdao. - Ja ne znam koga sam izdao. Da sam… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 53 minutajoš 38 povezanih

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 12 povezanih