Povezane vesti
Mene niko ne može da uceni: Perić za Kurir: Neverovatno je da je neko očekivao da budem s onima koji su protiv nacionalnih…
Kurir 04.06.2024
Tihomir Perić, prvi na listi Ruske stranke u Nišu, koji je podržao listu "Aleksandar Vučić - Niš sutra", u razgovoru za Kurir je istakao da je bilo mnogo razloga da u tom gradu pruži podršku upravo toj listi, a da je jedan od tih razloga i njihov… »
Društvene mreže: Da li je Perić iz Ruske stranke, koji je podržao SNS u Nišu, nečim ucenjen?
Jugmedia 04.06.2024
Nakon proglašenja da je pobedu na izborima u Nišu odnela Srpska napredna stranka (SNS), koja će sa Ruskom strankom činiti većinu u Skupštini i imati vlast u tom gradu, društvenim mrežama počeo je da se širi snimak sa slavlja SNS-a, gde se korisnici… »
Odbornik Ruske stranke iz niša: Ne mogu da budem u koaliciji s doktorom koji se druži s američkim generalima!
Alo 04.06.2024
Prvi na listi Ruske stranke u Nišu Tihomir Perić oglasio se za Informer povodom podrške koaliciji koju predvodi Srpska napredna stranka. Perić je na optužbe da je izdajnik postavio pitanje koga je to zapravo izdao. - Ja ne znam koga sam izdao. Da sam… »
Vesti dana »
VJT naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Belgrade Music Weeku
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 34 povezane
Nastavlja se toplotni talas, pod crvenim meteo alarmom veći deo Srbije: Pad temperature od 1. jula
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 26 povezanih
Raspored utakmica SP za ponedeljak: Nemačka i Brazil kao veliki favoriti
Radio 021 pre 1 satjoš 36 povezanih
Stižu timovi za spasavanje u Venecuelu, smanjuje se nada da će se u ruševinama pronaći preživeli
Beta pre 2 minutajoš 17 povezanih