Mene niko ne može da uceni: Perić za Kurir: Neverovatno je da je neko očekivao da budem s onima koji su protiv nacionalnih opcija!

Kurir pre 16 dana
Mene niko ne može da uceni: Perić za Kurir: Neverovatno je da je neko očekivao da budem s onima koji su protiv nacionalnih…

Tihomir Perić, prvi na listi Ruske stranke u Nišu, koji je podržao listu "Aleksandar Vučić - Niš sutra", u razgovoru za Kurir je istakao da je bilo mnogo razloga da u tom gradu pruži podršku upravo toj listi, a da je jedan od tih razloga i njihov kandidat za gradonačelnika. - Ja sam u Nišu bio u lokalnoj samoupravi, na raznim funkcijama.

Znam sve naše niške političare. Srpska napredna stranka u Nišu je napravila promene u svom sastavu i meni je to odgovaralo. To je nacionalna opcija - istakao je Perić i dodao: - Prosto je neverovatno da je neko očekivao da budem sa ljudima koji su totalno protiv Rusije ili protiv nacionalnih opcija. Kazao je i da nije bilo nikakvih pritisaka ili ucena da podrži Srpsku naprednu stranku. - Mene ne može niko da uceni! Da je bilo ucena ja ne bih bio sa njima sigurno.

Povezane vesti »

Ključne reči

Regioni, najnovije vesti »