Povezane vesti
Oglasio se Nikola Petković po izlasku iz pritvora! Bivši fudbaler okačio sliku na Instagramu i poručio "moj ponos"
Kurir 08.06.2024
Bivši fudbaler Nikola Petković, koji je juče pušten iz pritvora u kom je bio 48 sati zbog sumnje da je 30. maja pretio i vređao maloletnika u blizini Autokomande gde su se prethodno sukobile dve grupe osnovaca, oglasio se na društvenoj mreži Instagram… »
„Ko si ti da diraš mog sina? Ne znaš ko sam ja“: Dečak otkrio šta se dogodilo kada je ga je napao bivši fudbaler Zvezde Nikola…
Nova 08.06.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković, koji je košarkašu Nemanji Bjelici pretio makazama, ponovo je uhapšen u Beogradu i to zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje na štetu tinejdžera… »
"Ne znaš ko sam: Ja!" "Blic" otkriva šta je dečak koji je optužio bivšeg fudbalera Petkovića za napad ispričao o…
Blic 08.06.2024
Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković, koji je košarkašu Nemanji Bjelici pretio makazama, ponovo je uhapšen u Beogradu i to zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje na štetu tinejdžera… »
Vesti dana »
Evroparlamentarci pogledali izložbu o Jasenovcu, vlast tvrdila da žele da je izbegnu
Bujanovačke pre 50 minutajoš 32 povezane
Nove cene goriva: Dizel i benzin u Srbiji skuplji za po dinar po litru
Insajder pre 25 minutajoš 25 povezanih
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih
NIS čeka odgovor OFAC-a - danas se može znati sudbina kompanije
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 17 povezanih
Kremlj objavio koji važan uslov Kijev mora da ispuni: Zelenski: Donbas ključno pitanje na pregovorima u Abu Dabiju
RTS pre 20 minutajoš 41 povezana