Повезане вести
Огласио се Никола Петковић по изласку из притвора! Бивши фудбалер окачио слику на Инстаграму и поручио "мој понос"
Курир 08.06.2024
Бивши фудбалер Никола Петковић, који је јуче пуштен из притвора у ком је био 48 сати због сумње да је 30. маја претио и вређао малолетника у близини Аутокоманде где су се претходно сукобиле две групе основаца, огласио се на… »
„Ко си ти да дираш мог сина? Не знаш ко сам ја“: Дечак открио шта се догодило када је га је напао бивши фудбалер Звезде Никола…
Нова 08.06.2024
Бивши фудбалер Црвене звезде Никола Петковић, који је кошаркашу Немањи Бјелици претио маказама, поново је ухапшен у Београду и то због сумње да је извршио два кривична дела - угрожавање сигурности и злостављање и мучење на… »
"Не знаш ко сам: Ја!" "Блиц" открива шта је дечак који је оптужио бившег фудбалера Петковића за напад испричао о…
Блиц 08.06.2024
Бивши фудбалер Црвене звезде Никола Петковић, који је кошаркашу Немањи Бјелици претио маказама, поново је ухапшен у Београду и то због сумње да је извршио два кривична дела - угрожавање сигурности и злостављање и мучење на… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 0 минутајош 30 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 25 минутајош 24 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 2 сатајош 46 повезаних
Зеленски шаље измењен документ о Украјини, Трамп бесан: "Ниси ни прочитао споразум"
Вечерње новости пре 14 минутајош 22 повезане