"Ne znaš ko sam: Ja!" "Blic" otkriva šta je dečak koji je optužio bivšeg fudbalera Petkovića za napad ispričao o zlostavljanju: "Udario me je šakom i rekao da me srede!"

Blic pre 10 dana
"Ne znaš ko sam: Ja!" "Blic" otkriva šta je dečak koji je optužio bivšeg fudbalera Petkovića za napad ispričao o…

Bivši fudbaler Crvene zvezde Nikola Petković, koji je košarkašu Nemanji Bjelici pretio makazama, ponovo je uhapšen u Beogradu i to zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela - ugrožavanje sigurnosti i zlostavljanje i mučenje na štetu tinejdžera. Prilikom saslušanja u policiji, tinejdžer je do detalja opisao kroz šta je prošao 30. maja kada je pretučen, a tvrdi da mu je Petković izrekao niz jezivih pretnji. Takođe, kako saznajemo, tinejdžer tvrdi da je u svemu učestvovala i Petkovićeva žena.

Izvor "Blica" upućen u slučaj, navodi da je prilikom saslušanja tinejdžer rekao da je sa drugovima otišao na autobusku stanicu kada su im prišla trojica momaka od kojih poznaje samo jednog i da su tada nasrnuli na njih. - On je rekao da je tada zadobio udarac od N. M. koji ga je udario pesnicom u glavu, a potom kolenom u rebra. Rekao je da ga je udario još jedan tinejdžer po potiljku i da ga je šutnuo - kaže naš izvor. Naš sagovornik kaže da je tinejdžer ispričao

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »