Povezane vesti

Bler u Prištini: Nato intervencija bila ispravna stvar - Kurti zahvalan za oslobođenje od "srpskih osvajača"

Bler u Prištini: Nato intervencija bila ispravna stvar - Kurti zahvalan za oslobođenje od "srpskih osvajača"

Pravda 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je da je "Nato intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova", prenosi Reporteri. On se sreo odvojeno i sa Vjosom Osmani i sa Aljbinom Kurtijem. "To što sam ovde… »
Toni Bler: NATO intervencija pre 25 godina bila je ispravna stvar – Kurti mu iskazao zahvalnost

Toni Bler: NATO intervencija pre 25 godina bila je ispravna stvar – Kurti mu iskazao zahvalnost

N1 Info 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je u Prištini da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova", a Aljbin Kurti mu je zahvalio na "nepokolebljivoj podršci" i "doprinosu oslobođenju… »
Kurti: Narod Kosova će zauvek biti zahvalan Bleru

Kurti: Narod Kosova će zauvek biti zahvalan Bleru

Danas 10.06.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti zahvalio je danas bivšem britanskom premijeru Toniju Bleru na „nepokolebljivoj podršci“ i „doprinosu oslobođenju Kosova od srpskih osvajača“. Kurti je na sastanku sa Blerom u Prištini rekao da će narod Kosova… »
Kurti: Narod Kosova će zauvek biti zahvalan Bleru na doprinosu oslobođenju od srpskih osvajača

Kurti: Narod Kosova će zauvek biti zahvalan Bleru na doprinosu oslobođenju od srpskih osvajača

Novi magazin 10.06.2024
Premijer Kosova Aljbin Kurti zahvalio je danas bivšem britanskom premijeru Toniju Bleru na "nepokolebljivoj podršci" i "doprinosu oslobođenju Kosova od srpskih osvajača". Kurti je na sastanku sa Blerom u Prištini rekao da će narod Kosova "pamtiti i… »
Bler na Kosovu: NATO intervencija 1999. godine je bila ispravna stvar

Bler na Kosovu: NATO intervencija 1999. godine je bila ispravna stvar

Glas Amerike 10.06.2024
Bivši premijer Velike Britanije Toni Bler rekao je u Prištini da je NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar i da “stoji uz građane Kosova". Bler je na Kosovo došao povodom 25 godina od prestanka NATO bombardovanja Savezne Republike… »
Toni Bler: NATO bombardovanje bilo ispravno, stojim uz narod Kosova

Toni Bler: NATO bombardovanje bilo ispravno, stojim uz narod Kosova

Nova 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je danas u Prištini da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova". „To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti i… »
Skandalozna izjava nekadašnjeg premijera Velike Britanije Toni Bler pravda NATO bombardovanje, tvrdi da je to bila ispravna…

Skandalozna izjava nekadašnjeg premijera Velike Britanije Toni Bler pravda NATO bombardovanje, tvrdi da je to bila ispravna…

Kurir 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler nalazi se u Prištini gde je izneo niz skandaloznih tvrdnji, između ostalog, i da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar". On je i poručio da "stoji uz građane Kosova", prenosi Reporteri… »
Toni Bler: NATO intervencija bila je ispravna stvar, stojim uz narod Kosova

Insajder 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je danas u Prištini da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova". 'To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti i… »
Toni Bler: NATO intervencija pre 25 godina bila je ispravna stvar

Radio 021 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je u Prištini da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova". "To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti i… »

Nedeljnik 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je danas u Prištini da je „NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar“ i da „stoji uz građane Kosova“. „To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti… »
Toni Bler u Prištini: NATO intervencija bila je ispravna stvar, stojim uz narod Kosova

Toni Bler u Prištini: NATO intervencija bila je ispravna stvar, stojim uz narod Kosova

NIN 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je u Prištini da je " NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova". "To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti i… »
"NATO intervencija je bila prava stvar": Toni Bler na Kosovu povodom 25 godina od bombardovanja, dobija i svoj spomenik

"NATO intervencija je bila prava stvar": Toni Bler na Kosovu povodom 25 godina od bombardovanja, dobija i svoj spomenik

Blic 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar“ i da "stoji uz građane Kosova“. - To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti i nepokolebljivoj… »

Novi magazin 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je u Prištini da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova". „To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti i… »
"Bombardovanje Srbije je bilo ispravno" i "hvala, Toni"

"Bombardovanje Srbije je bilo ispravno" i "hvala, Toni"

B92 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je da je "NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar" i da "stoji uz građane Kosova", prenosi Reporteri. "To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam narodu Kosova na hrabrosti i… »
Toni Bler na Kosovu: NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar

Toni Bler na Kosovu: NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar

Danas 10.06.2024
Nekadašnji premijer Velike Britanije Toni Bler istakao je da je „NATO intervencija pre 25 godina bila ispravna stvar“ i da „stoji uz građane Kosova“, piše Kosovo online prenosi Reporteri. „To što sam ovde budi duboke emocije. Čestitam… »

Vesti dana »