Povezane vesti
Roditeljstvo: ,,Roze za devojčice i fudbal za dečake" - rodne predrasude oblikuju naš mozak
BBC News 10.06.2024
Igračke koje dajemo deci i svojstva koja im pripisujemo, mogu da imaju trajne posledice na njihove živote. Moja ćerka je opsednuta sa svim stvarima koje su ružičaste i namenjene devojčicama. Posezala je za ružičastim cvetnim haljinama koje ciljano… »
Roditeljstvo: ,,Roze za devojčice i fudbal za dečake" - rodne predrasude oblikuju naš mozak
Radio 021 10.06.2024
Igračke koje dajemo deci i svojstva koja im pripisujemo, mogu da imaju trajne posledice na njihove živote. Moja ćerka je opsednuta sa svim stvarima koje su ružičaste i namenjene devojčicama. Posezala je za ružičastim cvetnim haljinama koje ciljano… »
Južne vesti 10.06.2024
Moja ćerka je opsednuta sa svim stvarima koje su ružičaste i namenjene devojčicama. Posezala je za ružičastim cvetnim haljinama koje ciljano prave za devojčice još pre nego što je napunila dve godine. Imala je tri godine kada smo jednom prilikom… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebledeo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Ko je Radivoje Stojković, direktor novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Zaštićenu vrstu ptica držao u zatočeništvu: Uhapšen muškarac iz Prokuplja zbog zlostavljanja životinja
Blic pre 3 satajoš 1 povezana