Povezane vesti
" Ja ne mogu da se borim sa tim": Barbara Bobak se javno obratila Darku Laziću nakon raskida - Pevačica otkrila u kakvim je…
Blic 14.06.2024
Pevačica Barbara Bobak popularnost je stekla dok je bila u vezi sa Darkom Lazićem, a sada je progovorila o glasinama da je sa njim bila iz koristi. Barbara ističe da njena veza sa Darkom Lazićem ne bi opstala toliko dugo da je to bila romansa iz… »
Šok! Barbara Bobak se javno obratila darku laziću nakon raskida: "Ja ne mogu da se borim sa tim..." Evo u kakvim su odnosima
Kurir 14.06.2024
Pevačica Barbara Bobak popularnost je stekla dok je bila u vezi sa Darkom Lazićem, a sada je progovorila o glasinama da je sa njim bila iz koristi. - Ne možeš ti nikoga da nateraš da bude sa tobom. Mislim da je on dovoljno dugo na estradi da može da… »
Vesti dana »

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Nova pre 36 minutajoš 15 povezanih

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 16 minutajoš 13 povezanih

Toplotni talas prži! Rhmz popalio meteoalarme, vreme je opasno, očekuju se i tropske noći
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

"Ali izvinite zbog toga..." Karlos Alkaraz nakon plasmana u polufinale Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih