Povezane vesti
Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024: „Sad ili nikad" za Gereta Sautgejta i Englesku
Južne vesti 15.06.2024
Getty Images Geret Sautgejt Nemačka će biti trenutak istine za englesku fudbalsku reprezentaciju i njenog selektora Gereta Sautgejta. Evropsko prvenstvo u Nemačkoj moglo bi da bude „moja poslednja šansa" da osvojim trofej sa Engleskom, rekao je… »
Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024: „Sad ili nikad" za Gereta Sautgejta i Englesku
BBC News 15.06.2024
Sautgejt je bio vrlo blizu na prošlom Evropskom prvenstvu, a Nemačka će mu biti možda poslednja šansa da uradi nešto veliko. Nemačka će biti trenutak istine za englesku fudbalsku reprezentaciju i njenog selektora Gereta Sautgejta. Evropsko… »
Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024: „Sad ili nikad“ za Gereta Sautgejta i Englesku
Danas 15.06.2024
Nemačka će biti trenutak istine za englesku fudbalsku reprezentaciju i njenog selektora Gereta Sautgejta. Evropsko prvenstvo u Nemačkoj moglo bi da bude „moja poslednja šansa“ da osvojim trofej sa Engleskom, rekao je Sautgejt uoči početka… »
Radio 021 15.06.2024
Sautgejt je bio vrlo blizu na prošlom Evropskom prvenstvu, a Nemačka će mu biti možda poslednja šansa da uradi nešto veliko. Getty Images Geret Sautgejt Nemačka će biti trenutak istine za englesku fudbalsku reprezentaciju i njenog selektora Gereta… »
Vesti dana »

(BLOG) Masovan skup ispred Generalštaba – upozorenje na opasan presedan, okupljanja i u Novom Sadu, Čačku…
N1 Info pre 25 minutajoš 66 povezanih

"Za nas nikada nije došao kraj": Slađani u bombardovanju stradala ćerka, suprug i sin ostali invalidi VIDEO
B92 pre 7 satijoš 49 povezanih

(Uživo) Predsednik Srbije Vučić na obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji
IndeksOnline pre 1 satjoš 44 povezane

"Pucano na moj stan": Dr Dragan Milić: "Metak išao tačno na jastuk, pucač je dobro ciljao"
Blic pre 23 minutajoš 74 povezane