Povezane vesti
"Redovno sam dobijala batine" Zorica Marković otkrila detalje iz života, a evo šta kažu komšije iz rodnog sela
Telegraf 15.06.2024
U malom brdovitom selu Tubići počinje njena priča. Pevačica Zorica Marković je poslednjih godina bila učesnik brojnih rijaliti šou programa. Ona je neko ko je pre svega publiku širom bivše Jugoslavije osvojila svojim pesmama, a u malom brdovitom… »
Redovno sam dobijala batine! Zorica Marković obelodanila nepoznate detalje iz privatnog života: Čuvala sam ovce!
Alo 15.06.2024
Nikad iskrenije. Zorica Marković, pevačica koja je poslednjih godina često učestvovala u raznim rijaliti šou programima, prvobitno je osvojila publiku širom bivše Jugoslavije svojim pesmama. Njena priča počinje u malom, brdovitom selu Tubići… »
Vesti dana »
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 52 minutajoš 28 povezanih
Milivojević objavio snimak atmosfere u Skupštini: Više policije nego poslanika (VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 21 povezana
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 27 minutajoš 15 povezanih
Akcije američkih i evropskih proizvođača automobila padaju posle Trampove najave viših carina
Nova ekonomija pre 1 satjoš 7 povezanih
(FOTO/VIDEO) Inicijativa „Most ostaje“ ostavila šut ispred Skupštine grada, tvrdi da ne postoji projekat za novi most
N1 Info pre 33 minutajoš 4 povezane