Povezane vesti
"Neću ovakvu najavu, neka se zna da sam ja sve osmislila i da sam mozak igrice" Sandra Rešić uletela na Pink pa odbrusila…
Kurir 17.06.2024
U emisiji kod Dušice Jakovljević pojavila se pevačica Sandra Rešić o kojoj se dosta spekulisalo u poslednjem periodu. Naime, Sandra je bila okarakterisana kao lažan prijatelj i neko ko je igrao dvostruku igu, te namestio razne situacije Matori i Marku… »
Sandra Rešić uletela u studio i krenula da viče! Haos u Šimanovcima, svi pričaju o reakciji Dušice Jakovljević!
Alo 17.06.2024
Situacija se polako zahuktava. Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić pojavila se večeras u Šimanovcima kao gošća kod voditeljke Dušice Jakovljević, u specijalnoj emisiji uoči finala Elite. Razlog je Sandrina umešanost u odnos između Matore i Anite… »
Vesti dana »
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 44 povezane
Macut: Energetska situacija stabilna, apel na racionalnu potrošnju struje i vode
RTV pre 12 minutajoš 25 povezanih
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 23 povezane
Uspelo spasavanje dečaka sa litice kod manastira Preobraženje
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 21 povezana
Generalu je ovo šesto dete: Ćerka Suzane Mančić rodila sina 23 godine starijem, a evo ko je zet naše voditeljke
Mondo pre 22 minutajoš 21 povezana