Povezane vesti
Vučić o letećim automobilima: Imaćemo sve to, ne pričamo o bajkama, iako su mi se mnogi smejali
B92 24.06.2024
Predsednik Srbije govorio je tokom obraćanja o letećim automobilima. Kada je reč o letećim o automobilima, u toku su konsultacije sa kompanijama. "Od 2026. te kompanije će imati dozovole, mi ćemo pripremiti sve što se tiče regulative... To nije… »
Vučić: Do 2035, iznad Beograda leteće 20.000 automobila po satu: Ne pričamo bajke, imaćemo sve to
Kurir 24.06.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su, kada je reč o letećim o automobilima, u toku konsultacije sa kompanijama. - Od 2026. te kompanije će imati dozovole, mi ćemo pripremiti sve što se tiče regulative... To nije čudi i nije hir, već… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Jezivi požari u Los Anđelesu! Ne zna se koliko kuća je trenutno u plamenu, cela ulica gori, vatrogasci očajni
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Saobraćajna policija izvukla iz auta čoveka toliko pijanog da je čudo kako je i ušao u kola
Novi magazin pre 1 satjoš 23 povezane
Vođa "Zabranjenih" uhapšen zbog ubistva u Inđiji: Sa trojicom muškarca ubio Zorana ispred kuće, ranio i mladiće
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane