Povezane vesti
Oficir OVK na suđenju Tačiju: Glavni štab OVK mi davao naređenja, njemu sam raportirao
Beta 25.06.2024
U nastavku svedočenja na haškom suđjenju bivšem vođi OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, tadašnji visoki oficir OVK Kurteš Fondaj izjavio je da je od Glavnog štaba OVK dobijao naredjenja i da mu je podnosio… »
Oficir OVK na suđenju Tačiju: Glavni štab OVK mi davao naređenja, njemu sam raportirao
Insajder 25.06.2024
U nastavku svedočenja na haškom suđjenju bivšem vođi OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, tadašnji visoki oficir OVK Kurteš Fondaj izjavio je da je od Glavnog štaba OVK dobijao naređenja i da mu je podnosio… »
Vesti dana »

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom, budžet usvojen
Radio 021 pre 1 satjoš 61 povezana

„Znamo gde se krije, on je laka meta, ali ga nećemo ubiti, bar za sada“: Američki predsednik o iranskom ajatolahu
Nova pre 15 minutajoš 24 povezane

Ministar Đurić: Srbija prva zemlja iz ovog dela sveta koja je sprovela delimičnu evakuaciju iz Izraela
Kurir pre 6 satijoš 30 povezanih

Olimpijski i svetski šampion oduševljen izgledom Beograda: Ministar Mali i Jusein Bolt obišli Beograd na vodi (foto)
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih