Повезане вести
Официр ОВК на суђењу Тачију: Главни штаб ОВК ми давао наређења, њему сам рапортирао
Бета 25.06.2024
У наставку сведочења на хашком суђјењу бившем вођи ОВК Хашиму Тачију и саоптуженима за злочине на Косову и у Албанији, 1998-99, тадашњи високи официр ОВК Куртеш Фондај изјавио је да је од Главног штаба ОВК добијао наредјења и… »
Официр ОВК на суђењу Тачију: Главни штаб ОВК ми давао наређења, њему сам рапортирао
Инсајдер 25.06.2024
У наставку сведочења на хашком суђјењу бившем вођи ОВК Хашиму Тачију и саоптуженима за злочине на Косову и у Албанији, 1998-99, тадашњи високи официр ОВК Куртеш Фондај изјавио је да је од Главног штаба ОВК добијао наређења и… »
Вести дана »

Рхмз објавио прогнозу за наредну недељу: Од сутра киша, а онда сунчано и топлије
Мондо пре 42 минутајош 15 повезаних

"Непријатно ми је да сад причам о репрезентацији": Огласио се Вељко Пауновић после гласина да је нови селектор
Мондо пре 32 минутајош 14 повезаних

Возачи, опрез! Од данас појачане контроле у саобраћају, огласио се МУП: Обратите пажњу у овим зонама
Блиц пре 12 минутајош 10 повезаних

ББЦ: Хамас предао тела два таоца, поручио да треба времена да се из рушевина извуче још тела
Н1 Инфо пре 2 минутајош 9 повезаних