Povezane vesti
Oficir OVK na suđenju Tačiju: Glavni štab OVK mi davao naređenja, njemu sam raportirao
Beta 25.06.2024
U nastavku svedočenja na haškom suđjenju bivšem vođi OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, tadašnji visoki oficir OVK Kurteš Fondaj izjavio je da je od Glavnog štaba OVK dobijao naredjenja i da mu je podnosio… »
Oficir OVK na suđenju Tačiju: Glavni štab OVK mi davao naređenja, njemu sam raportirao
Insajder 25.06.2024
U nastavku svedočenja na haškom suđjenju bivšem vođi OVK Hašimu Tačiju i saoptuženima za zločine na Kosovu i u Albaniji, 1998-99, tadašnji visoki oficir OVK Kurteš Fondaj izjavio je da je od Glavnog štaba OVK dobijao naređenja i da mu je podnosio… »
Vesti dana »
Zelenski: Ukrajina se suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Danas pre 49 minutajoš 44 povezane
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 4 satijoš 41 povezana
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
Policijska zaplena robe vredne skoro milion dinara: Trojka prodavala belu tehniku i mobilne telefone na crno
Dnevnik pre 3 minutajoš 23 povezane