Povezane vesti
Nišlije imaju novog golmana
Sportski žurnal 25.06.2024
Dejan Stanivuković potpisao za Radnički. Dosadašnji golman Kolubare Dejan Stanivuković potpisao je ugovor sa fudbalskim klubom Radnički iz Niša. - Dobio sam poziv od Radničkog ubrzo nakon završetka prethodne sezone. U Kolubari sam proveo dug period… »
Radnički dobio Novog golmana u Niš stigao Stanivuković: Kada je stigao poziv, prihvatio sam bez razmišljanja
Večernje novosti 25.06.2024
Golman Dejan Stanivuković novi je igrač Fudbalskog kluba Radnički. Stanivuković je rođen 19. juna 1994. godine. FOTO: FK Radnički Niš U seniorskoj karijeri igrao je za Inđiju (u dva navrata), OFK Bačku, Proleter iz Novog Sada i Kolubaru. U Niš je došao… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 17 minutajoš 29 povezanih

Vreme danas: Oblačno i svežije, lokalno s vremenskim nepogodama, temperatura do 28 stepeni
Vesti online pre 11 minutajoš 19 povezanih

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 7 minutajoš 14 povezanih

Uživo Uništavanje; Udari su nemilosrdni; Mnogo mrtvih Rusa; Sastaju se Putin, Tramp i Zelenski? FOTO
B92 pre 7 minutajoš 12 povezanih

Svedočila je hristovom vaskrsenju, velika zaštitnica žena Danas se slavi Blaga Marija
Dnevnik pre 47 minutajoš 11 povezanih