Povezane vesti
Tresla sam se, ali sam se navikla: Ovo je dijeta uz pomoć koje je Tamara Milutinović dovela liniju do savršenstva
Večernje novosti 26.06.2024
TAMARA MILUTINOVIĆ od samog pojavljivanja na javnoj sceni važila je za pravu zgodnicu, međutim priznaje da je jedna od onih koje vode računa. Foto: Vuk Papić Ona je jednom prilikom otkrila kako se hrani i na koji način održava vitku liniju na kojoj joj… »
"Posle 20 časova samo voda" Pevačica tvrdi da je ovako dovela liniju do savršenstva: Prve 2 nedelje su bile kobne, tresla sam…
Kurir 26.06.2024
Tamara Milutinović nedavno je otkrila kako je uspela da izgubi višak kilograma i svoju liniju dovede do savršenstva. - Ja sam na autofagiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one čašice… »
Vesti dana »
Kurir saznaje: Forenzičari i tužilac VJT u Beogradu ponovo ušli u restoran smrti! Evo šta se trenutno dešava
Kurir pre 9 minutajoš 62 povezane
Incident kod Pravnog fakulteta: Vozilo udarilo starijeg muškarca koji je blokirao raskrsnicu, okupljeni mu razlupali automobil
Blic pre 1 satjoš 76 povezanih
"Pokazali smo da možemo sa takvom silom": Srbi znaju šta ih čeka u meču odluke za Svetsko prvenstvo
Mondo pre 38 minutajoš 38 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Hepatitis A pronađen u zamrznutom voću firme iz Požege, deo pošiljke poreklom iz Poljske
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 27 povezanih