Povezane vesti

Tresla sam se, ali sam se navikla: Ovo je dijeta uz pomoć koje je Tamara Milutinović dovela liniju do savršenstva

Tresla sam se, ali sam se navikla: Ovo je dijeta uz pomoć koje je Tamara Milutinović dovela liniju do savršenstva

Večernje novosti 26.06.2024
TAMARA MILUTINOVIĆ od samog pojavljivanja na javnoj sceni važila je za pravu zgodnicu, međutim priznaje da je jedna od onih koje vode računa. Foto: Vuk Papić Ona je jednom prilikom otkrila kako se hrani i na koji način održava vitku liniju na kojoj… »
"Posle 20 časova samo voda" Pevačica tvrdi da je ovako dovela liniju do savršenstva: Prve 2 nedelje su bile kobne, tresla…

"Posle 20 časova samo voda" Pevačica tvrdi da je ovako dovela liniju do savršenstva: Prve 2 nedelje su bile kobne, tresla…

Kurir 26.06.2024
Tamara Milutinović nedavno je otkrila kako je uspela da izgubi višak kilograma i svoju liniju dovede do savršenstva. - Ja sam na autofagiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i one… »
Postoji određeni period u toku dana u kom jede šta hoće, a posle samo voda: Pevačica dovela liniju do savršenstva i…

Postoji određeni period u toku dana u kom jede šta hoće, a posle samo voda: Pevačica dovela liniju do savršenstva i…

Blic 26.06.2024
Pevačica Tamara Milutinović nedavno je otkrila kako je uspela da izgubi višak kilograma i svoju liniju dovede do savršenstva. - Ja sam na autofagiji već sedam meseci, pored toga i treniram kada imam vremena. Posle nastupa se odričem svega, pa čak i… »

Vesti dana »