Povezane vesti
Skandal koji se pamti: Muž je tražio cele noći, ona završila u krevetu kod kolege!
Svet plus 28.06.2024
Voditeljka Tamara Grujić, godinama unazad radi emisiju humanitarnog karaktera, a nedavno je otkrila da se našla u neprijatnoj situaciji koja je bila skandalozna. Tamara ima problem sa mesečarenjem, zbog čega je došla u neprijatnu situaciju o kojoj se… »
Naša voditeljka je završila U krevetu sa kolegom: Muž je tražio po hotelu: "Čovek nije mogao da dođe sebi"
Blic 27.06.2024
Voditeljka Tamara Grujić našla se u neprijatnoj situaciji zbog svog mesečarenja, pa je tako čak završila u krevetu kod kolege. - Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam… »
Vesti dana »

Muškarci u kapuljačama upali u zgradu Državnog univerziteta Novi Pazar i izbacili studente
NIN pre 31 minutajoš 41 povezana

(Foto): Bujične poplave nose sve pred sobom, naređena hitna akcija! Najmanje 30 mrtvih u apokaliptičnim poplavama u Kini
Blic pre 6 minutajoš 23 povezane

Zaseda Skupština APV: Prolaz kod Banovine ograđen, deo opozicije bojkotuje
Radio 021 pre 21 minutajoš 12 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 45 minutajoš 2 povezane

Beograd u pokretu: Novi tramvaji neće poboljšati gradski prevoz, tramvajska mreža zastarela
Beta pre 46 minutajoš 7 povezanih