Povezane vesti
"Zabolelo me je kada te je povukao i na silu poljubio" Stanislav ogolio dušu Mioni, ona priznala sve: Dobio bi javno…
Alo 30.06.2024
Šok obrt pred sam kraj rijalitija. Miona Jovanović i Stanislav Krofak sinoć su napustili Elitu i otišli u hotel gde su prvi put otvoreno pričali o svemu. Stanislav je otkrio detalje oko ulaska u rijaliti, progovorio o tome šta ga je najviše… »
Miona i Stanislav priznali da imaju dogovor! Obrt pred samo finale, evo šta su smislili pre početka Elite!
Alo 30.06.2024
Otvoreno priznali sve. Miona Jovanović i Stanislav Krofak sinoć su napustili Elitu i otišli u hotel gde su prvi put otvoreno pričali o svemu. Njih dvoje dotakli su se i dogovora pre Elite. - Sećaš li se da si mi rekla na telefonu iz karantina, šta… »
"Zabolelo me je kada te je povukao i na silu poljubio" Stanislav otvorio dušu Mioni, sada sve shvatila: Dobio bi javno…
Kurir 30.06.2024
Razdovor Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u hotelu, na medenom mesecu, se nastavio. Stanislav je otkrio detalje oko ulaska u rijaliti, progovorio o tome šta ga je najviše zabolelo dok je gledao Ša i Mionu previše bliske. - Ja sam ti rekao da ne… »
Stanislav imao akciju sa bivšom ženom od ša! Priznao da ga Vanja čeka, otkriveno šta se dešavalo u automobilu!
Alo 30.06.2024
Krofak otkrio šta se dešavalo napolju. Miona Jovanović i Stanislav Krofak sinoć su u hotelu igrali "Igru istine". Stanislav je otkrio sve detalje odnosa sa Vanjom, Nenadovom bivšom ženom, te je i priznao da ga ona čekala da izađe iz rijalitija. -… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Srbija je ustala i stajaće neumorno do ispunjenja zahteva“: Studenti na protestima u više od 30 gradova zatražili izbore (FOTO, VIDEO)
Nova pre 19 minutajoš 20 povezanih

Pregovori studenata i Univerziteta ponovo bez dogovora, razgovori se nastavljaju
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 34 minutajoš 43 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice – blokada Gazele, Brankovog i mostova u Pančevu i Šapcu, skupovi širom Srbije
RTS pre 44 minutajoš 37 povezanih