Povezane vesti
Da nije izmišljen lik, Ana bi mi bila najbolja prijateljica: Sa predstavljanja romana "Vila Fazanka" Bojana Krivokapića u KC…
Večernje novosti 04.07.2024
VOLIM da gledam ljude i građevine, da zamišljam živote iza prozora i zidova. Jednog leta boravio sam u ruralnom ambijentu i zapisivao impresije i detalje. Posle petnaestak stranica, shvatio sam da će ovo biti proza. Ništa nisam unapred planirao, glavna… »
„Volim i urbani i ruralni ambijent“: Predstavljen roman „Vila Fazanka“ Bojana Krivokapića u KC Gradu
Nova 04.07.2024
Roman "Vila Fazanka" koji istražuje teme prošlosti, ljubavi, gubitka i pronalaženja mira, nominovan za ovogodišnju Evropsku nagradu za književnost, autora Bojana Krivokapića predstavljen je juče u Kulturnom centru "Grad". Dobitnik brojnih književnih… »
Vesti dana »

(VIDEO) Parizer, sapun i čuvena dva jajeta - šta je još u paketu za pritvorenika Tomislava Momirovića
N1 Info pre 1 satjoš 79 povezanih

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 5 satijoš 28 povezanih

Skandal u Humskoj, sa razglasa puštena Zvezdina pesma - Partizan: Sabotaža, sledi raskid i tužba (video)
Sportski žurnal pre 22 minutajoš 33 povezane

Poznato kada se očekuje odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 53 povezane