Povezane vesti
Kad bi znala da on meni ovo peva: Tiktokerka "odlepila" na Darka Gjorgevskog, pa "udarila" na Miu Smiljanić s kojom je u vezi
Večernje novosti 04.07.2024
MLADI pevači u usponu Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski nedeljama unazad u fokusu su javnosti, a nakon što su objavili novu pesmu i vrlo zanimljiv spot u kojem razmenjuju i nežnosti, našli su se na meti jedne popularne tiktokerke, pod pseudonimom Boginja… »
„Kad bi znala da on meni ovo peva“: TikTokerka tvrdi da je naš pevač snimio pesmu s novom devojkom koja je zapravo posvećena…
Nova 04.07.2024
Mladi pevači u usponu, Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski nedeljama unazad u fokusu su javnosti, a nakon što su objavili novu pesmu i vrlo zanimljiv spot u kojem razmenjuju i nežnosti, našli su se na meti jedne popularne tiktokerke, pod pseudonimom… »
Vesti dana »
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 2 satajoš 31 povezana
Dačić: Uskoro pred poslanicima zakon o unutrašnjim poslovima koji zamenjuje dosadašnji
Euronews pre 32 minutajoš 36 povezanih
Direktor policije: Na trenažnom letu se srušio helikopter, piloti nemaju ozbiljnije povrede
Sputnik pre 2 satajoš 43 povezane