Povezane vesti
Cezar salata napunila 100 godina: Ko ju je izmislio i kako glasi pravi recept?
Moj Novi Sad 05.07.2024
Cezar salata, omiljeno okrepljujuće jelo tokom vrućih letnjih dana, slavi 100. rođendan. Italijanski imigrant Cezar Kardini izumeo je ovaj specijalitet 4. jula 1924. u svom restoranu "Caesar’s Place" u Tihuani u Meksiku. Navodno je bila veoma sparna… »
Ko je zaista tvorac čuvene Cezar salate?
N1 Info 05.07.2024
Cezar salata, omiljeno okrepljujuće jelo tokom vrelih letnjih dana, slavi 100. rođendan. Italijanski imigrant Cezar Kardini izumeo je ovaj specijalitet u svom restoranu „Caesar’s Place“ u Tihuani u Meksiku. Navodno je bila veoma sparna noć kada… »
Vesti dana »
I Šurlan iz pritvora prebačen na Institut u Sremskoj Kamenici: Ima više zdravstvenih tegoba
Radio 021 pre 40 minutajoš 80 povezanih
Ukp u spektakularnoj akciji hapsio pripadnike "Balkanskog kartela"! Prilikom pretresa nađeno oružje, gomila novca, ali i skupoceni satovi (Video)
Kurir pre 9 minutajoš 49 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 6 satijoš 34 povezane
Ubijena beba trebalo da ide na DNK test: Poznanici majke osumnjičene za ubistvo deteta otkrili nove detalje: "Ima još jedno dete i za njega su radili utvrđivanje očinstva"
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Vladan Milojević oprezan pred Štutgart: Imaju dobar sistem, a mi ne znam gde bi bili sa većim budžetom
Euronews pre 33 minutajoš 25 povezanih