Повезане вести

"То је била љубав": Анели Ахмић на ивици суза због Асмина, сломила се и проговорила о њиховом животу: "Нико не зна колико ме…

"То је била љубав": Анели Ахмић на ивици суза због Асмина, сломила се и проговорила о њиховом животу: "Нико не зна колико ме…

Блиц 06.07.2024
Данас су током емисије "Гледање успомена" задругарима пуштени снимци са тренуцима из њиховог живота пре почетка "Елите", а Анели Ахмић сломила се након што је видела ћеркицу Нору. Наиме, Анели Ахмић приказани су снимци ње и… »
Анели заплакала због успомена са асмином дурџићем! Ахмићеву обузеле емоције: То је за мене била љубав!

Анели заплакала због успомена са асмином дурџићем! Ахмићеву обузеле емоције: То је за мене била љубав!

Курир 06.07.2024
Анели Ахмић одгледала је снимак сачињен од успомена пре уласка у ријалтии, а након што је видела бившег партнера Асмина Дурџића и ћерку Нору, потпуно се сломила, те умало није заплакала. - Драго ми је што сам видела како сам ја… »
Анели Ахмић се сломила у емисији уживо! На ивици суза због Асмина, изустила само једно: Нико не зна колико ме боли...

Анели Ахмић се сломила у емисији уживо! На ивици суза због Асмина, изустила само једно: Нико не зна колико ме боли...

Ало 06.07.2024
Анели је имала прилику да погледа успомене са Асмином Дурџићем. Данас су током емисије "Гледање успомена" задругарима приказани снимци из њихових живота пре почетка "Елите". Анели Ахмић се емотивно сломила након што је видела… »

Вести дана »