Povezane vesti
Anđela Đuričić objavila šok fotku! Pored nje oženjeni muškarac kog svi vrlo dobro znate: "Moj dečko škaljarac i ja"
Alo 07.07.2024
Anđela je iskoristila pravi momenat. Dosta se spekuliše o privatnom životu bivše zadrugarke Anđele Đuričić, a dok ona vešto ćuti i ne želi da komentariše dečka sa kojim je navodno spajaju, njena fotka je napravila opštu pometnju. Anđela je… »
"Moj dečko škaljarac i ja" Javnost zanemela zbog Anđele Đuričić, objavila fotku sa oženjenim muškarcem kog svi znate…
Kurir 07.07.2024
Bivša zadrugarka Anđela Đuričić svojevremenom je bila u rodnim Đenovićima, odakle je i objavila fotografiju sa Memom Haljevcem. Ona se našalila sa fanovima i Memu nazvala - njen dečko "škaljarac". Memo je, inače, u braku sa prelepom Lejlom, s… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
Radio 021 pre 3 satajoš 8 povezanih

Najduža noć u istoriji poljske demokratije – slavlje, preokret i (ne)očekivani pobednik
RTV pre 4 minutajoš 4 povezane

Vremenska prognoza za 2. jun: Sunčano i sve toplije, temperatura do 33 stepena
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane

Nova prilika za mir u Istanbulu? Ruska delegacija primila ukrajinski nacrt memoranduma o potencijalnom prekidu vatre
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Kako do pasoša za samo 48 sati: Košta više i ovo morate da imate: Evo šta vam sve treba za izdavanje dokumenta po hitnom postupku
Blic pre 40 minutajoš 1 povezana