Povezane vesti
Anđela Đuričić objavila šok fotku! Pored nje oženjeni muškarac kog svi vrlo dobro znate: "Moj dečko škaljarac i ja"
Alo 07.07.2024
Anđela je iskoristila pravi momenat. Dosta se spekuliše o privatnom životu bivše zadrugarke Anđele Đuričić, a dok ona vešto ćuti i ne želi da komentariše dečka sa kojim je navodno spajaju, njena fotka je napravila opštu pometnju. Anđela je… »
"Moj dečko škaljarac i ja" Javnost zanemela zbog Anđele Đuričić, objavila fotku sa oženjenim muškarcem kog svi znate…
Kurir 07.07.2024
Bivša zadrugarka Anđela Đuričić svojevremenom je bila u rodnim Đenovićima, odakle je i objavila fotografiju sa Memom Haljevcem. Ona se našalila sa fanovima i Memu nazvala - njen dečko "škaljarac". Memo je, inače, u braku sa prelepom Lejlom, s… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 38 minutajoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 44 minutajoš 13 povezanih

U Srbiji danas oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 19 stepeni
Vesti online pre 38 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih