Povezane vesti
Tramp: Bajden se neće povući iz predsedničke trke, ima svoj ego
RTS 09.07.2024
Bivši američki predsednik Donald Tramp predviđa da se njegov protivkandidat Džo Bajden neće povući iz predsedničke trke i da će se odupreti pozivima demokrata da to učini. Bivši predsednik Donald Tramp veruje da Bajden ne želi da odustane od kandidature… »
Tramp: Mislim da se Bajden neće povući iz predsedničke trke zbog svog ega
Blic 09.07.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da očekuje da predsednik SAD Džo Bajden i dalje ostane u predsedničkoj trci, uprkos pozivima iz Demokratske partije da se povuče i da na njegovo mesto dođe mlađi… »
„On je i dalje kandidat zbog svog ega“ Tramp: „Mislim da se Bajden neće povući iz predsedničke trke“
Nova 09.07.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da očekuje da predsednik SAD Džo Bajden i dalje ostane u predsedničkoj trci, uprkos pozivima iz Demokratske partije da se povuče i da na njegovo mesto dođe mlađi… »
Trump: Mislim da se Biden neće povući iz predsjedničke utrke
Al Jazeera 09.07.2024
Bivši predsjednik SAD-a i republikanski predsjednički kandidat ocijenio je da se Biden neće povući iz predsjedničke utrke zbog ‘svog ega’. Bivši predsjednik SAD-a i republikanski predsjednički kandidat Donald Trump rekao je kako očekuje da će predsjednik… »
Tramp: Mislim da se Bajden neće povući iz predsedničke trke
NIN 09.07.2024
Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da očekuje da predsednik SAD Džo Bajden i dalje ostane u predsedničkoj trci, uprkos pozivima iz Demokratske partije da se povuče i da na njegovo mesto dođe mlađi kandidat… »
Tramp o povlačenju iz trke američkog predsednika: Mislim da se Bajden neće povući, ne želi da odustane
Euronews 09.07.2024
Vesti dana »
Lažni prodavac u Vrbasu starici ukrao nakit, policija ga pronašla u Subotici
RTV pre 16 minutajoš 39 povezanih
Totalni raskol među saveznicima?! Izraelci odali Trampovu najveću tajnu, marinci se spremaju za upad?! Gore naftna postrojenja širom Bliskog istoka (foto, video)
Blic pre 30 minutajoš 194 povezane
Objavljene rang-liste korisnika penzija koji su dobili besplatan oporavak u banjama
Jugmedia pre 2 satajoš 23 povezane