Povezane vesti
Vaterpolisti Srbije u borbi za zlato: Mladi Delfini porazili Crnu Goru, sa Mađrskom za titulu
Telegraf 09.07.2024
Ogroman uspeh. Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u finale Svetskog prvenstva za igrače do 18 godina, pošto je ovog jutra u Buenos Ajresu u polufinalu savladala Crnu Goru rezultatom 13:9 (6:0, 2:2, 1:3, 4:4). Najefikasniji u selekciji… »
Bravo, biseri: Mladi srpski vaterpolisti u finalu Svetskog prvenstva, srušili Crnu Goru savršenom četvrtinom
Nova 09.07.2024
Odličnom igrom srpski vaterpolisti Srbije su se u Buenos Ajresu plasirali u finale svetskog prvenstva za igrače do 18 godina. U polufinalu su se savladali Crnu Goru 13:9 (6:0, 2:2, 1:3, 4:4) U finalu će igrati sa pobednikom duela Mađarska – Italija… »
Srbija je u finalu svetskog prvenstva: Za zlato protiv Mađarske!
Kurir 09.07.2024
Odličnom igrom srpski vaterpolisti Srbije su se u Buenos Ajresu plasirali u finale svetskog prvenstva za igrače do 18 godina. U polufinalu su se savladali Crnu Goru 13:9 (6:0, 2:2, 1:3, 4:4) U finalu će igrati protiv Mađarske koja je u drugom polufinalu… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 12 minutajoš 108 povezanih

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 42 minutajoš 25 povezanih

Novorođenče pronađeno u Zemunu, u sigurnim rukama – kako reaguju institucije
RTS pre 2 satajoš 38 povezanih

Cene nafte pale pre svega zbog očekivanog smanjenja potrošnje goriva u SAD
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Radio sto plus pre 4 satijoš 47 povezanih