Povezane vesti
Mojze Kin napustio Juventus i potpisao ugovor sa Fjorentinom
Politika 09.07.2024
FIRENCA - Dosadašnji fudbaler Juventusa Mojze Kin potpisao je višegodišnji ugovor sa Fjorentinom, saopštio je danas klub iz Firence. Italijanski mediji navode da je Kin potpisao ugovor sa Fjorentinom do juna 2029. godine, a klub iz Firence je pristao… »
Kako da postanete fudbaler od 13 miliona evra? Budite špic i nemojte da date nijedan gol niti da imate asistenciju za sezonu
Večernje novosti 09.07.2024
DOSKORAŠNjI fudbaler Juventusa Moize Kin potpisao je petogodišnji ugovor sa Fiorentinom, saopštio je iz ovog utorka klub iz Firence. FOTO: AP/Tanjug Italijanski mediji navode da će napadač u ljubičastom dresu ostati do 2029. godine, a tim sa… »
Kin iz Juventusa u Fiorentinu
B92 09.07.2024
Dosadašnji fudbaler Juventusa Mojze Kin potpisao je višegodišnji ugovor sa Fiorentinom, saopštio je klub iz Firence. Italijanski mediji navode da je Kin potpisao ugovor sa Fiorentinom do juna 2029. godine, a klub iz Firence je pristao da Juventusu… »
Mojze Kin napustio Juventus i potpisao za Fjorentinu
Sportski žurnal 09.07.2024
Kin je prošle sezone za Juventus odigrao 20 utakmica u svim takmičenjima. Dosadašnji fudbaler Juventusa Mojze Kin potpisao je višegodišnji ugovor sa Fjorentinom, saopštio je klub iz Firence. Italijanski mediji navode da je Kin potpisao ugovor sa… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu
Politika pre 35 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
"10 Vozila juri jedan crni automobil" Drama na ulicama Novog Beograda (video)
Kurir pre 37 minutajoš 2 povezane