Povezane vesti
Bivša žena Nenada Aleksića Ša brutalno o rijaliti igraču: "Nije mi ga žao", a pomenula i Vladimira Tomovića
Telegraf 09.07.2024
Preporučujemo. Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana je dugo bila van domašaja javnosti. Ona je sada izašla je iz mdijske ilegale i progovorila o razvodu, ali i bivšem partneru. Na početku razgovora, videlo se da Ivana nikada nije izgledala lepše, pa… »
Žao mi je njegove karijere, njega ne! Bivša žena Nenada Aleksića javno priznala sve: Više se nikada neću udati!
Alo 09.07.2024
Ivana je u razgovoru za Alo! istakla da nikada srećnija nije bila. Vrnjačka Banja će od 7. do 14. jula 2024. godine biti domaćin Vrnjačkog Karnevala, jednog od najvećih i najznačajnijih festivala u Srbiji. Ekipa Alo! portala prisutna je na licu mesta… »
Vesti dana »
Ovo je muškarac koji je ubio 6 osoba u masakru u Nemačkoj: Policija otkrila uznemirujuće detalje zločina
Mondo pre 41 minutajoš 59 povezanih
Tropska vrućina u Srbiji, u pojedinim gradovima i dalje je 30 stepeni. Subjektivni osećaj ide do čak 32.
Kurir pre 26 minutajoš 68 povezanih
Selektor Japana: Slomljen sam i razočaran, ali dali smo sve od sebe na SP
Radio sto plus pre 6 minutajoš 126 povezanih
EPS upozorio na novu SMS prevaru, evo šta da radite ako ste već otvorili link
Moj Novi Sad pre 9 satijoš 31 povezana
Najmanje 130 miliona Evropljana danas na udaru temperatura iznad 35 stepeni, u Slovačkoj izmeren 41 stepen
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih