Повезане вести

"Жао ми је његове каријере" Бивша жена Ненада Алексића Ша проговорила о разводу, после брака са репером процветала!

"Жао ми је његове каријере" Бивша жена Ненада Алексића Ша проговорила о разводу, после брака са репером процветала!

Курир 09.07.2024
Бивша супруга Ненада Алексића Ша изашла је из мдијске илегале и проговорила о разводу, али и бившем партнеру. На почетку разговора, приметили смо да Ивана никада није изгледала лепше, па смо је питали која је тајна њеног… »
Бивша жена Ненада Алексића Ша брутално о ријалити играчу: "Није ми га жао", а поменула и Владимира Томовића

Бивша жена Ненада Алексића Ша брутално о ријалити играчу: "Није ми га жао", а поменула и Владимира Томовића

Телеграф 09.07.2024
Препоручујемо. Бивша супруга Ненада Алексића Ша, Ивана је дуго била ван домашаја јавности. Она је сада изашла је из мдијске илегале и проговорила о разводу, али и бившем партнеру. На почетку разговора, видело се да Ивана никада… »
Жао ми је његове каријере, њега не! Бивша жена Ненада Алексића јавно признала све: Више се никада нећу удати!

Жао ми је његове каријере, њега не! Бивша жена Ненада Алексића јавно признала све: Више се никада нећу удати!

Ало 09.07.2024
Ивана је у разговору за Ало! истакла да никада срећнија није била. Врњачка Бања ће од 7. до 14. јула 2024. године бити домаћин Врњачког Карневала, једног од највећих и најзначајнијих фестивала у Србији. Екипа Ало! портала… »

Вести дана »