Povezane vesti
"Žao mi je njegove karijere" Bivša žena Nenada Aleksića Ša progovorila o razvodu, posle braka sa reperom procvetala!
Kurir 09.07.2024
Bivša supruga Nenada Aleksića Ša izašla je iz mdijske ilegale i progovorila o razvodu, ali i bivšem partneru. Na početku razgovora, primetili smo da Ivana nikada nije izgledala lepše, pa smo je pitali koja je tajna njenog izgleda. - Lepo mi je u životu… »
Bivša žena Nenada Aleksića Ša brutalno o rijaliti igraču: "Nije mi ga žao", a pomenula i Vladimira Tomovića
Telegraf 09.07.2024
Preporučujemo. Bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana je dugo bila van domašaja javnosti. Ona je sada izašla je iz mdijske ilegale i progovorila o razvodu, ali i bivšem partneru. Na početku razgovora, videlo se da Ivana nikada nije izgledala lepše, pa… »
Žao mi je njegove karijere, njega ne! Bivša žena Nenada Aleksića javno priznala sve: Više se nikada neću udati!
Alo 09.07.2024
Ivana je u razgovoru za Alo! istakla da nikada srećnija nije bila. Vrnjačka Banja će od 7. do 14. jula 2024. godine biti domaćin Vrnjačkog Karnevala, jednog od najvećih i najznačajnijih festivala u Srbiji. Ekipa Alo! portala prisutna je na licu mesta… »
Vesti dana »

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Danas počinje letnji red vožnje u Beogradu: Evo kako ćete najbrže dolaziti do Ade Ciganlije
Blic pre 41 minutajoš 2 povezane

Viši sud poništio odluku GIK Zaječar: Opozicioni prigovori ponovo u razmatranju
Danas pre 16 minutajoš 1 povezana

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana