Povezane vesti
Koristio sam popularnost za devojke: Joca Stefanović otkrio detalje iz prošlosti
Večernje novosti 11.07.2024
JOVAN JOCA STEFANOVIĆ posvetio se karijeri tekstopisca i producenta, a sada se podsetio početka svoje pevačke karijere, odnosno benfita popularnosti koje mu je donelo takmičenje "Zvezde Granda". Foto: V. Danilov - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju… »
"Koristio sam popularnost za devojke" Joca Stefanović bio intiman sa fanovima: Devojke iz publike...
Kurir 11.07.2024
Jovan Joca Stefanović posvetio se karijeri tekstopisca i producenta, a sada se podsetio početka svoje pevačke karijere, odnosno benfita popularnosti koje mu je donelo takmičenje "Zvezde Granda". - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 4 satijoš 36 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 2 satajoš 58 povezanih

Putin i Tramp sklopili tajni dogovor iza leđa Zelenskog? Ovih 5 tačaka će odrediti sudbinu Ukrajine
Mondo pre 1 satjoš 59 povezanih