Povezane vesti
Koristio sam popularnost za devojke: Joca Stefanović otkrio detalje iz prošlosti
Večernje novosti 11.07.2024
JOVAN JOCA STEFANOVIĆ posvetio se karijeri tekstopisca i producenta, a sada se podsetio početka svoje pevačke karijere, odnosno benfita popularnosti koje mu je donelo takmičenje "Zvezde Granda". Foto: V. Danilov - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju… »
"Koristio sam popularnost za devojke" Joca Stefanović bio intiman sa fanovima: Devojke iz publike...
Kurir 11.07.2024
Jovan Joca Stefanović posvetio se karijeri tekstopisca i producenta, a sada se podsetio početka svoje pevačke karijere, odnosno benfita popularnosti koje mu je donelo takmičenje "Zvezde Granda". - Kada sam bio mlađi koristio sam svoju popularnost, šarm… »
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
N1 Info pre 9 minutajoš 25 povezanih

BLOG UŽIVO Na desetine traktora ispred Pokrajinske vlade, veliki broj pripadnika Interventne policije: Vučić odgovorio profesoru iz Novog Sada
Nova pre 29 minutajoš 35 povezanih

RHMZ objavio prognozu za celu nedelju: Novo nevreme stiže nam već sutra
Nova pre 3 satajoš 28 povezanih

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 14 satijoš 10 povezanih

Ministar prosvete: Policija prisutna u školama u kojima postoje određeni bezbednosni rizici
Beta pre 2 satajoš 18 povezanih