Povezane vesti
Maloletni brat Anđele Šparavalo otišao od kuće! Nakon napuštanja "Elite" nije ga ni čula ni videla: Znam da je sigurno…
Kurir 12.07.2024
"Elitu" je večeras napustila Anđela Šparavalo, koja je u javnosti poznata zbog turbulentne veze sa Bojanom Pavlović i drame njene porodice koja se nikako nije slagala sa njenim izborom. Prvi susret Anđele sa majkom i ocem dogodio se odmah po napuištanju… »
Maloletni brat anđele Šparavalo otišao od kuće Zadrugarka se oglasila nakon napuštanja Elite, evo kakva je situacija u porodici…
Alo 12.07.2024
Šparavalo je otkrila kako su je dočekali roditelji. Anđela Šparavalo sinoć je napustila Elitu, a sada se prvi put oglasila. Šparavalo je otkrila kako su je dočekali roditelji, ali i to da li je razgovarala sa mlađim bratom koji je se odrekao dok je bila… »
Prvo oglašavanje Anđele Šparavalo: "Nisam se još čula sa bratom, znam da je povređen, a što se tiče Bojane..."
Telegraf 12.07.2024
Preporučujemo. Anđela Šparavalo, koja je bila u turbulentnoj vezi sa Bojanom Pavlović, ali i u lošim odnosima sa porodicom koja se nije slagala sa njenim izborom, napustila je sinoć Belu kuću. Prvi susret Anđele sa majkom i ocem dogodio se odmah po… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnjih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana