Povezane vesti
"Ljuljao mi se krevet, bilo je neugodno": Zemljotres pogodio Hrvatsku nedaleko od Zagreba
Večernje novosti 13.07.2024
"KRATKO ali neugodno", "Kratko jako zatreslo", "Zatresao mi se krevet", samo su neki od komentara posle slabog potresa koji je jutros oko 6 sati pogodio okolinu Zagreba. Foto: Ilustracija/Unsplash Epicentar je bio deset kilometara severozapadno od… »
Potres u Zagrebu: "Kratko jako zatreslo"
Telegraf 13.07.2024
Zatresao mi se krevet. "Kratko ali neugodno", "Kratko jako zatreslo", "Zatresao mi se krevet", samo su neki od komentara posle slabog potresa koji je jutros oko 6 sati pogodio okolinu Zagreba. Epicentar je bio deset kilometara severozapadno od Zagreba… »
Vesti dana »

Ministar Beriša o skupu SNS na Vidovdan: Narednih dana ćemo razmatrati mesto gde će biti održan
N1 Info pre 2 satajoš 39 povezanih

BLOG UŽIVO Amerikanci pozvani da odmah napuste Iran, Nemačka počinje evakuaciju iz Izraela: Netanjahu ne isključuje mogućnost atentata na Hamneija
Nova pre 54 minutajoš 36 povezanih

BLOG Skupština Srbije usvojila set medijskih zakona, kao i zakone o alimentacionom fondu i subvencionisanju kredita za mlade
Nova pre 53 minutajoš 35 povezanih

Ispred Vlade Srbije i dalje traje protest neformalne grupe "Pobunjeni univerzitet"
Telegraf pre 3 minutajoš 16 povezanih