Povezane vesti
"Kreni kući, ubiću te!" Anđela Šparavalo izgubila svaki kontakt sa porodicom, ucenili je: Majka me je ostavila, otac nasrnuo!…
Kurir 13.07.2024
Anđela Šparavalo otkrila je šokantne detalje susreta sa porodicom: majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom, otkako je napustila "Elitu", ističući da su je ucenili da govori loše o Bojani Pavlović. Anđela je stigla na superfinale "Zadruge 7 - Elite" kako bi… »
"Otac je nasrnuo na mene, brata su odveli iz stana" Anđela Šparavalo obelodanila šok detalje: Porodica me ucenjuje!
Alo 13.07.2024
Kako je sama istakla, trenutno je u teškoj situaciji. Tokom sinoćnje emisije "Finalna izbacivanja", Anđela Šparavalo je otkrila šokantne detalje svog susreta sa porodicom nakon što je napustila "Elitu". Ispričala je da su je roditelji, majka Aleksandra i… »
Vesti dana »

Papić pušten iz pritvora, određena mu mera zabrane napuštanja stana
Beta pre 9 minutajoš 59 povezanih

"Šta radite, zar ne znate da je umro Dimitrije Bjelica": Zazvoniće telefon i danas, ali neće čuti njegov glas
Mondo pre 18 minutajoš 22 povezane

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Oprez! Naredne nedelje nam stiže tropski talas, temperature do 37 stepeni!: Očekuje nas i ova pojava od koje može biti više štete nego koristi!
Kurir pre 24 minutajoš 31 povezana

6. Dan rata između Izraela i Irana: Iranski lider Hamneji se oglasio pretnjama, Tramp poručuje da Amerika gubi strpljenje
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane