Povezane vesti
Šokantni detalji susreta Anđele sa roditeljima nakon ispadanja iz rijalitija: "Otac je rekao da će me ubiti"
Telegraf 14.07.2024
Preporučujemo. Tokom sinoćnje emisije "Finalna izbacivanja", Anđela Šparavalo otkrila je šokantne detalje susreta sa porodicom, tj. majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom. Naime Anđela, sada je stigla na superfinale "Elite" kako bi dočekala svoju… »
Ivan Marinković napustio elitu! Ni ne sluti šta ga čeka u spoljnom svetu, haos se nastavlja!
Alo 14.07.2024
Još jedan presek! Desio se još jedan presek u Eliti tokom finalne večeri, a saopšteno je i ko sledeći napušta takmičenje. Iz rijalitija je ispao Ivan Marinković i osvojio 9. mesto. On se pozdravio sa cimerima koji su ostali na ostrvu, te krenuo… »
Šok preokret! Ispao jedan od favorita!
Alo 14.07.2024
Sledi novi haos. Desio se još jedan presek u Eliti tokom finalne večeri, a saopšteno je i ko sledeći napušta takmičenje. Iz rijalitija je ispala Miona Jovanović koja je zauzela 8. mesto. Foto: TvPink Pogledaj galeriju Foto: TvPink Pogledaj galeriju… »
Ispao Marko Đedović! Priznao ko mu je bio najgori u Eliti, ovaj postupak je i njega šokirao!
Alo 14.07.2024
Raste napetost. Desio se još jedan presek u Eliti, a sledeći ko je ispao je Marko Đedović. Marko je osvojio 12. mesto, a potom se pridružio Darku i Ivani. Đedović je priznao da mu je najskandalozniji momenat u Eliti bila Jelenina prevara. Foto… »
Još jedno šok ispadanje iz elite! Voditelj saopštio ime, nastao muk, Kačavenda izustila samo ovo!
Alo 14.07.2024
Gledaoci su odlučili. Još jedan presek desio se u Eliti, a odlukom gledalaca takmičenje je napustila Jovana Tomić Matora. Ona je zauzela 11. mesto, te se pridružila Darku i Ivani. Foto: TvPink Milena je istakla da joj je ovo veliko životno iskustvo… »
"Sve ću vas isprebijati!" Skandalozna svađa Matore i Anitine majke, Angelina pobegla, izgovorene užasne reči
Alo 14.07.2024
Još jedna svađa u studiju. Još jedna skandalozna svađa desila se tokom ispadanja Jovane Tomić Matore. Matora u prvi mah nije želela da ulazi u sukob sa Anitinom majkom Angelinom, koja je jedina došla kao podrška, ali onda je došlo do preokreta… »
Miona poslala kačavendu kući! Jovanovićeva šokirana, muk za stolom, Ivan Marinković zanemeo
Alo 14.07.2024
Miona je ostala u šoku nakon što je Ognjen izgovorio da ostaje u rijalitiju. Desio se još jedan presek u Eliti tokom finalne večeri, a saopšteno je i ko sledeći napušta takmičenje. Iz rijalitija je ispada Milena Kačavenda, koja je izgubila u… »
"Otac je rekao da će me ubiti" Anđela Šparavalo za Alo! otkrila jezive detalje drame koja se odigrala: Majka me je…
Alo 14.07.2024
Sa knedlom u grlu Anđela obelodanila kroz kakav pakao prolazi. Anđela Šparavalo je otkrila šokantne detalje svog susreta sa porodicom nakon što je napustila "Elitu". - Pričala sam sa roditeljima, oni ne žele da me slušaju i ne žele da prihvate… »
Vesti dana »
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 17 minutajoš 42 povezane
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 7 satijoš 14 povezanih
Srbija razbila Dance; "Bogdanović odmah čestitao"; Pešić: "Nadam se dogovoru - sezona u Evropi teža nego NBA"
B92 pre 52 minutajoš 38 povezanih
Tepić: Zbog zlostavljanja 74-godišnjeg čoveka batinaši iz policije moraju da završe u zatvoru
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih