Povezane vesti
Jelena Marinković doživela šok po izlasku iz Elite Saznala šta joj se dešava u porodici, plače i sva se trese!
Alo 14.07.2024
Nije ni slutila da će saznati ovu informaciju. Jelena Marinković zauzela je 16. mesto u finalu Elite 7. Po napuštanju rijalitija, Jelena je saznala šok vesti iz porodice. Naime, njena sestra Jovana je u trećem mesecu trudnoće, zbog čega učesnica… »
Jelena Marinković nakon ispadanja iz Elite otkrila detalje odnosa sa Marinkovićem: Stiže prinova
Telegraf 14.07.2024
Preporučujemo. Nakon što je ispala iz finala, Jelena Marinković, odnosno Ilić, otkrila je detalje svoje prevare i najavila prinovu u porodici. - Utisci su iskreno pozitivniji nego što sam očekivala. Dobacivali su mi ljudi iz publike i da su mi… »
"Ne bih se udala za ivana da sam htela život na visokoj nozi" Jelena Marinković obelodanila detalje javne prevare, ovo se…
Alo 14.07.2024
Ona je večeras zauzela 16. mesto u velikom finalu Elite 7. Brutalan preokret se desio kada je Ognjen saopštio da je Jelena Marinković ta koja sledeća napušta imanje i osvaja 16. mesto. Ona je za Alo! istakla da joj se još uvek sležu utisci, te da… »
Vesti dana »
(BLOG) Skupština Srbije izglasala budžet za 2025. godinu, opozicija ne učestvuje u radu parlamenta
N1 Info pre 20 minutajoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 55 minutajoš 38 povezanih
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 49 minutajoš 20 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 43 minutajoš 18 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 37 minutajoš 9 povezanih