Povezane vesti
Jelena Marinković doživela šok po izlasku iz Elite Saznala šta joj se dešava u porodici, plače i sva se trese!
Alo 14.07.2024
Nije ni slutila da će saznati ovu informaciju. Jelena Marinković zauzela je 16. mesto u finalu Elite 7. Po napuštanju rijalitija, Jelena je saznala šok vesti iz porodice. Naime, njena sestra Jovana je u trećem mesecu trudnoće, zbog čega učesnica… »
Jelena Marinković nakon ispadanja iz Elite otkrila detalje odnosa sa Marinkovićem: Stiže prinova
Telegraf 14.07.2024
Preporučujemo. Nakon što je ispala iz finala, Jelena Marinković, odnosno Ilić, otkrila je detalje svoje prevare i najavila prinovu u porodici. - Utisci su iskreno pozitivniji nego što sam očekivala. Dobacivali su mi ljudi iz publike i da su mi… »
"Ne bih se udala za ivana da sam htela život na visokoj nozi" Jelena Marinković obelodanila detalje javne prevare, ovo se…
Alo 14.07.2024
Ona je večeras zauzela 16. mesto u velikom finalu Elite 7. Brutalan preokret se desio kada je Ognjen saopštio da je Jelena Marinković ta koja sledeća napušta imanje i osvaja 16. mesto. Ona je za Alo! istakla da joj se još uvek sležu utisci, te da… »
Vesti dana »

Šolc: Prekid međusobnih napada Rusije i Ukrajine na infrastrukturu je prvi važan korak
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Zbog debelog minusa popaljeni alarmi! Rhmz upozorava: Padamo i do -10, a onda ćemo u istom danu imati razliku od čak 20 stepeni!
Blic pre 39 minutajoš 5 povezanih

Proglašena vanredna situacija na području Valjeva – depononovanje otpada na deponiji “Srem – Mačva”
ObjektiVa pre 5 satijoš 1 povezana