Povezane vesti
Jelena Marinković doživela šok po izlasku iz Elite Saznala šta joj se dešava u porodici, plače i sva se trese!
Alo 14.07.2024
Nije ni slutila da će saznati ovu informaciju. Jelena Marinković zauzela je 16. mesto u finalu Elite 7. Po napuštanju rijalitija, Jelena je saznala šok vesti iz porodice. Naime, njena sestra Jovana je u trećem mesecu trudnoće, zbog čega učesnica Elite… »
Jelena Marinković nakon ispadanja iz Elite otkrila detalje odnosa sa Marinkovićem: Stiže prinova
Telegraf 14.07.2024
Preporučujemo. Nakon što je ispala iz finala, Jelena Marinković, odnosno Ilić, otkrila je detalje svoje prevare i najavila prinovu u porodici. - Utisci su iskreno pozitivniji nego što sam očekivala. Dobacivali su mi ljudi iz publike i da su mi podrška… »
"Ne bih se udala za ivana da sam htela život na visokoj nozi" Jelena Marinković obelodanila detalje javne prevare, ovo se…
Alo 14.07.2024
Ona je večeras zauzela 16. mesto u velikom finalu Elite 7. Brutalan preokret se desio kada je Ognjen saopštio da je Jelena Marinković ta koja sledeća napušta imanje i osvaja 16. mesto. Ona je za Alo! istakla da joj se još uvek sležu utisci, te da je… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane