Повезане вести

Полиција реаговала на финалу елите? Туча и стравичне претње у Шимановцима, настао општи хаос!

Полиција реаговала на финалу елите? Туча и стравичне претње у Шимановцима, настао општи хаос!

Ало 14.07.2024
Током суперфиналне ноћи настала је општа драма. Иван Маринковић и Жана Омниа жестоко су се посвађали и сукобили у Шимановцима, док је трајао програм уживо. Расправа је прерасла у тучу након што је Жана провоцирала Ивана. Након… »
Анђело напустио елиту! Анита бризнула у плач, остало је још мало до краја!

Анђело напустио елиту! Анита бризнула у плач, остало је још мало до краја!

Ало 14.07.2024
Публика је одлучила. Финале се ближи крају, направљен је и претпоследњи пресек, а Анђело Ранковић је освојио треће место. Он се поздравио са Анитом Станојловић и запутио ка студију и Душици Јаковљевић. Фото: ТвПинк За прво… »
Станислав испао из Елите! Ево ко се бори за прво место, остало их је четворо

Станислав испао из Елите! Ево ко се бори за прво место, остало их је четворо

Ало 14.07.2024
Напетост расте. Финале Елите улази у завршну фазу, а пето место освојио је Станислав Крофак. Станислав је изгубио у дуелу са Анђелом Ранковићем, а потом се запутио ка својој породици, која га је изгрлила. Фото: ТвПинк Погледај… »
Хаос и ван студија у Шимановцима! Миона се испред свих свађа са породицом, мајка запенила од беса

Хаос и ван студија у Шимановцима! Миона се испред свих свађа са породицом, мајка запенила од беса

Ало 14.07.2024
Како се може и видети на видео снимку, расправа између њих била је веома жучна. Миона Јовановић наставила је свађу са породицом и након хаоса у студију. Она је одлучила да расправе шта имају ван камера, а ми смо их пратили како… »
Финале улази у завршну фазу! Још једно испадање из Елите, срамотан потез у програму уживо!

Финале улази у завршну фазу! Још једно испадање из Елите, срамотан потез у програму уживо!

Ало 14.07.2024
Одмах се запутио ка студију. У току је финално вече ријалитија Елита 7, а саопштено је и ко следећи напушта такмичење. Одлуком гледалаца, ријалити је напустио Марко Јањушевић Јањуш и он је освојио шесто место. Фото: ТвПинк… »
Бојана Павловић заузела седмо место Шок преокрет пред сам крај, изустила само једно: Залагала сам се за правду!

Бојана Павловић заузела седмо место Шок преокрет пред сам крај, изустила само једно: Залагала сам се за правду!

Ало 14.07.2024
Бојана је истакла да ово није очекивала. У току је велико финале Елите 7, а на овом пресеку испала је Бојана Павловић. Бојана је заузела 7. место у суперфиналу ријалити такмичења Елита. Фото: ТвПинк Погледај галерију Фото… »
Потукли се Иван Маринковић и Жана! Невиђени хаос у Шимановцима, он је гурнуо, обезбеђење трчи да их раздвоји

Потукли се Иван Маринковић и Жана! Невиђени хаос у Шимановцима, он је гурнуо, обезбеђење трчи да их раздвоји

Ало 14.07.2024
Нова драма у Шимановцима. Иван Маринковић и Жана Омниа жестоко су се посвађали и сукобили у Шимановцима, док је трајао програм уживо. Расправа је прерасла у тучу након што је Жана провоцирала Ивана. Обезбеђење је све време било… »

Вести дана »