Povezane vesti

Aneli zaplakala u uživo programu! Ahmićeva urnisala Asmina, pa sa knedlom u grlu pomenula Janjuša!

Aneli zaplakala u uživo programu! Ahmićeva urnisala Asmina, pa sa knedlom u grlu pomenula Janjuša!

Alo 14.07.2024
Nije mogla da kontroliše svoje emocije. Aneli Ahmić osvojila je drugo mesto u superfinalu Elite 7, iako se nadala pobedi. Ona je odnela nagradu od 50.000 evra. Drugoplasirana učesnica je sada progovorila o njenom učešću ali i vezi sa Markom Janjuševićem… »
"On za mene više ne postoji": Aneli Ahmić osvojila drugo mesto i 50.000 evra, evo da li joj je Janjuš čestitao

"On za mene više ne postoji": Aneli Ahmić osvojila drugo mesto i 50.000 evra, evo da li joj je Janjuš čestitao

Telegraf 14.07.2024
Aneli Ahmić je osvojila drugo mesto u rijalitiju i novčanu nagradu od 50.00 evra. Ona je sumirala svoje utiske posle turbulentnih 10 meseci provedenih na imanju u Šimanovcima. - Osećam se kao jedan veliki pobednik, posle loših stvari koje sam proživela… »
Aneli Ahmić urla na sav glas Besna napustila Šimanovce, naišla na ogroman problem, produkcija morala da reaguje

Aneli Ahmić urla na sav glas Besna napustila Šimanovce, naišla na ogroman problem, produkcija morala da reaguje

Alo 14.07.2024
Ahmićeva ne može da se smiri. Aneli Ahmić osvojila je drugo mesto u superfinalu Elite 7, iako se nadala pobedi. Ona je odnela nagradu od 50.000 evra. Ekipa našeg portala uhvatila je Ahmićevu u trenutku kada je izlazila iz studija. Aneli je bila u društvu… »

Vesti dana »