Повезане вести

Анели заплакала у уживо програму: Ахмићева открила има ли наде за помирење са Јањушем, па поткачила Асмина

Анели заплакала у уживо програму: Ахмићева открила има ли наде за помирење са Јањушем, па поткачила Асмина

Телеграф 14.07.2024
Препоручујемо. Анели Ахмић освојила је друго место у суперфиналу ријалитија "Елита" и тим пласманом зарадила 50.000 евра, а сада је проговорила о њеном учешћу, али и вези са Марком Јањушевићем Јањушем. - Јако сам уморна, мене… »
Анели заплакала у уживо програму! Ахмићева урнисала Асмина, па са кнедлом у грлу поменула Јањуша!

Анели заплакала у уживо програму! Ахмићева урнисала Асмина, па са кнедлом у грлу поменула Јањуша!

Ало 14.07.2024
Није могла да контролише своје емоције. Анели Ахмић освојила је друго место у суперфиналу Елите 7, иако се надала победи. Она је однела награду од 50.000 евра. Другопласирана учесница је сада проговорила о њеном учешћу али и… »
"Он за мене више не постоји": Анели Ахмић освојила друго место и 50.000 евра, ево да ли јој је Јањуш честитао

"Он за мене више не постоји": Анели Ахмић освојила друго место и 50.000 евра, ево да ли јој је Јањуш честитао

Телеграф 14.07.2024
Анели Ахмић је освојила друго место у ријалитију и новчану награду од 50.00 евра. Она је сумирала своје утиске после турбулентних 10 месеци проведених на имању у Шимановцима. - Осећам се као један велики победник, после лоших… »
Волела бих да живим са асмином Анели Ахмић освојила друго место, на ивици суза због бившег!

Волела бих да живим са асмином Анели Ахмић освојила друго место, на ивици суза због бившег!

Ало 14.07.2024
Ахмићева истиче да није разочарана због освојеног другог места, иако је очекивала победу. Анели Ахмић освојила је друго место у суперфиналу Елите 7, иако се надала победи. Она је однела награду од 50.000 евра. Након финала… »
Анели Ахмић урла на сав глас Бесна напустила Шимановце, наишла на огроман проблем, продукција морала да реагује

Анели Ахмић урла на сав глас Бесна напустила Шимановце, наишла на огроман проблем, продукција морала да реагује

Ало 14.07.2024
Ахмићева не може да се смири. Анели Ахмић освојила је друго место у суперфиналу Елите 7, иако се надала победи. Она је однела награду од 50.000 евра. Екипа нашег портала ухватила је Ахмићеву у тренутку када је излазила из… »

Вести дана »