Povezane vesti
Šerif Endiaje: Uželeo sam se navijača i pune Marakane
Politika 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu… »
Šerif Endiaje uželeo se navijača i pune Marakane: Znam da je isti osećaj i kod naših navijača, uželeli smo se jedni…
Dnevnik 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu… »
Šerif: Uželeo sam se navijača i pune Marakane
Sportski žurnal 17.07.2024
Šerif je u prolećnom delu prvenstva bio efikasniji nego jesenas, postigao je dva gola u večitim derbijima protiv Partizana. Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane. Crveno-beli su pripreme… »
Ndiaje najavio velika dela: Uzdanica Crvene zvezde jedva čeka početak sezone
Večernje novosti 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Ndiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u… »
Endiaje: "Ne mogu da dočekam da se vratim na Marakanu"
Sportske.net 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje uželeo se navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu. "Uradili smo dobar… »
Vesti dana »

Studenti pešaci sve bliži Beogradu, Vučić pozvao 'Studente 2.0' da se povuku iz Pionirskog parka
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih

Koalicija za slobodu medija i ANEM osudili skup ispred televizije N1
Beta pre 2 satajoš 47 povezanih

Studenti u Novom Sadu obeležili 10 godina od pada helikoptera Vojske Srbije
Beta pre 6 minutajoš 22 povezane

Vučić: Zamolio "studente koji žele da uče" da u subotu odu kući iz Pionirskog parka
Insajder pre 13 minutajoš 18 povezanih

Putin saglasan sa predlogom o 30-dnevnom prekidu vatre sa Ukrajinom; Tramp: Putinova izjava obećavajuća, ali nepotpuna
RTS pre 47 minutajoš 47 povezanih