Povezane vesti
Šerif Endiaje: Uželeo sam se navijača i pune Marakane
Politika 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu. "Uradili… »
Šerif Endiaje uželeo se navijača i pune Marakane: Znam da je isti osećaj i kod naših navijača, uželeli smo se jedni drugih…
Dnevnik 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu. "Uradili… »
Šerif: Uželeo sam se navijača i pune Marakane
Sportski žurnal 17.07.2024
Šerif je u prolećnom delu prvenstva bio efikasniji nego jesenas, postigao je dva gola u večitim derbijima protiv Partizana. Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje rekao je da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane. Crveno-beli su pripreme završili… »
Ndiaje najavio velika dela: Uzdanica Crvene zvezde jedva čeka početak sezone
Večernje novosti 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Ndiaje rekao je danas da se uželeo navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. FOTO: FK Crvena zvezda Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt… »
Endiaje: "Ne mogu da dočekam da se vratim na Marakanu"
Sportske.net 17.07.2024
Fudbaler Crvene zvezde Šerif Endiaje uželeo se navijača crveno-belih i pune Marakane pred početak nove sezone u Superligi Srbije. Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu. "Uradili smo dobar posao na… »
Vesti dana »

Osam eksplozija u ruskoj regiji, obustavljeni letovi. Preokret u Vašingtonu oko pregovora s Putinom: Kako će na ovo odgovoriti Zelenski?
Nova pre 26 minutajoš 24 povezane

VIDEO Jokićeva magija raspametila stranog komentatora: Pogledajte poteze koji se masovno dele
Nova pre 1 satjoš 9 povezanih

Pojačan intenzitet saobraćaja u smeru ka Hrvatskoj, Mađarskoj i Severnoj Makedoniji i iz pravca Bugarske
RTS pre 3 satajoš 7 povezanih