Повезане вести

Шериф Ендиаје: Ужелео сам се навијача и пуне Маракане

Шериф Ендиаје: Ужелео сам се навијача и пуне Маракане

Политика 17.07.2024
Фудбалер Црвене звезде Шериф Ендиаје рекао је данас да се ужелео навијача црвено-белих и пуне Маракане пред почетак нове сезоне у Суперлиги Србије. Црвено-бели су припреме завршили тако што су тријумфовали на Летњем турниру у… »
Шериф Ендиаје ужелео се навијача и пуне Маракане: Знам да је исти осећај и код наших навијача, ужелели смо се једни других…

Шериф Ендиаје ужелео се навијача и пуне Маракане: Знам да је исти осећај и код наших навијача, ужелели смо се једни других…

Дневник 17.07.2024
Фудбалер Црвене звезде Шериф Ендиаје рекао је данас да се ужелео навијача црвено-белих и пуне Маракане пред почетак нове сезоне у Суперлиги Србије. Црвено-бели су припреме завршили тако што су тријумфовали на Летњем турниру у… »
Шериф: Ужелео сам се навијача и пуне Маракане

Шериф: Ужелео сам се навијача и пуне Маракане

Спортски журнал 17.07.2024
Шериф је у пролећном делу првенства био ефикаснији него јесенас, постигао је два гола у вечитим дербијима против Партизана. Фудбалер Црвене звезде Шериф Ендиаје рекао је да се ужелео навијача црвено-белих и пуне Маракане… »
Ндиаје најавио велика дела: Узданица Црвене звезде једва чека почетак сезоне

Ндиаје најавио велика дела: Узданица Црвене звезде једва чека почетак сезоне

Вечерње новости 17.07.2024
Фудбалер Црвене звезде Шериф Ндиаје рекао је данас да се ужелео навијача црвено-белих и пуне Маракане пред почетак нове сезоне у Суперлиги Србије. ФОТО: ФК Црвена звезда Црвено-бели су припреме завршили тако што су тријумфовали… »
Ендиаје: "Не могу да дочекам да се вратим на Маракану"

Ендиаје: "Не могу да дочекам да се вратим на Маракану"

Спортске.нет 17.07.2024
Фудбалер Црвене звезде Шериф Ендиаје ужелео се навијача црвено-белих и пуне Маракане пред почетак нове сезоне у Суперлиги Србије. Црвено-бели су припреме завршили тако што су тријумфовали на Летњем турниру у Санкт Петербургу… »

Вести дана »