Повезане вести

"Немам речи за то што сам јој урадила" Шок обраћање Бојане Павловић у уживо преносу, након скандала са Анђелом урадила ово!…

"Немам речи за то што сам јој урадила" Шок обраћање Бојане Павловић у уживо преносу, након скандала са Анђелом урадила ово!…

Ало 17.07.2024
Након данашње драме Бојана се путем свог профила на друштвеној мрежи Инстаграм укључила у пренос уживо. Анђела Шпаравало се огласила на свом Инстаграм профилу где је тврдила да је Бојана Павловић побегла од ње док је она… »
Лупала је главом о зид, гребала ме и чупала Бојана Павловић открила детаље раскида са Анђелом Шпаравало: Направила ми је пакао…

Лупала је главом о зид, гребала ме и чупала Бојана Павловић открила детаље раскида са Анђелом Шпаравало: Направила ми је пакао…

Ало 17.07.2024
Бојана Павловић је остала шокирана Анђелиним понашањем. Анђела Шпаравало се огласила на свом Инстаграм профилу где је тврдила да је Бојана Павловић побегла од ње док је она спавала. Данас су се појавиле Анђелине скандалозне… »
"Јефтини без динара, гладни преваранти" Хитно оглашавање Ђедовића након што су освануле скандалозне преписке Анђеле Шпаравало…

"Јефтини без динара, гладни преваранти" Хитно оглашавање Ђедовића након што су освануле скандалозне преписке Анђеле Шпаравало…

Ало 17.07.2024
Није их штедео. У касним вечерњим сатима, бивша учесница ријалитија "Елита" све је шокирала јавним обраћањем и откривањем да је Бојана Павловић оставила док је она спавала и да је отишла у Нови сад. Оно што је шокирало… »
Испливале скандалозне преписке анђеле Шпаравало Наводно у договору с Бојаном хоће да опљачка своје родитеље

Испливале скандалозне преписке анђеле Шпаравало Наводно у договору с Бојаном хоће да опљачка своје родитеље

Ало 17.07.2024
Шок! У касним вечерњим сатима, бивша учесница ријалитија "Елита" све је шокирала јавним обраћањем и откривањем да је Бојана Павловић оставила док је она спавала и да је отишла у Нови сад. Како је Анђела Шпаравало рекла у видео… »

Вести дана »