Повезане вести

Нико ме није испратио из куће Миона открила непознате детаље сукоба са родитељима, њена мајка урадила нешто потпуно…

Нико ме није испратио из куће Миона открила непознате детаље сукоба са родитељима, њена мајка урадила нешто потпуно…

Ало 18.07.2024
Миона открила детаље свађе са родитељима. Миона Јовановић открила је како је изгледало њено напуштање породичног дома. Миона је посетила родитеље у Крагујевцу, а како је сада истакла, нису је испратили кад је излазила из… »
"Боли ме, само то не показујем" Миона Јовановић коначно показала емоције, признала све што јој лежи на души: Нисам добро…

"Боли ме, само то не показујем" Миона Јовановић коначно показала емоције, признала све што јој лежи на души: Нисам добро…

Курир 18.07.2024
Миона Јовановић одабрала је да по изласку из ријалитија са својим дечком Ненадом Алексићем Ша оде у његов дом, због чега се њена породица смртно увредила, те одлучила да прекине контакт са њом. Она је дан касније посетила… »
Миона открила да је родитељи нису испратили из породичног дома: "Љутито сам изашла из куће након расправе"

Миона открила да је родитељи нису испратили из породичног дома: "Љутито сам изашла из куће након расправе"

Телеграф 18.07.2024
Препоручујемо. Миона Јовановић открила је непознате детаље о односу са родитељима након суперфиналне ноћи. Мионини родитељи не подржавају њену емотивну везу са Ненадом Алексићем Ша, те је након изласка из "Елите" преспавала… »
"Љутито сам изашла из куће, нико ме није испратио": Миона открила непознате детаље сусрета са родитељима - Ево шта је њена…

"Љутито сам изашла из куће, нико ме није испратио": Миона открила непознате детаље сусрета са родитељима - Ево шта је њена…

Блиц 17.07.2024
Миона Јовановић открила је непознате детаље након изласка из Елите. Наиме, Миона је посетила родитеље у Крагујевцу, а како је истакла, нису је испратили кад је излазила из куће. - Миона, из поузданих извора чуо сам да ниси… »

Вести дана »