Povezane vesti

Niko me nije ispratio iz kuće Miona otkrila nepoznate detalje sukoba sa roditeljima, njena majka uradila nešto potpuno…

Niko me nije ispratio iz kuće Miona otkrila nepoznate detalje sukoba sa roditeljima, njena majka uradila nešto potpuno…

Alo 18.07.2024
Miona otkrila detalje svađe sa roditeljima. Miona Jovanović otkrila je kako je izgledalo njeno napuštanje porodičnog doma. Miona je posetila roditelje u Kragujevcu, a kako je sada istakla, nisu je ispratili kad je izlazila iz kuće. - Miona, iz… »
"Boli me, samo to ne pokazujem" Miona Jovanović konačno pokazala emocije, priznala sve što joj leži na duši: Nisam dobro…

"Boli me, samo to ne pokazujem" Miona Jovanović konačno pokazala emocije, priznala sve što joj leži na duši: Nisam dobro…

Kurir 18.07.2024
Miona Jovanović odabrala je da po izlasku iz rijalitija sa svojim dečkom Nenadom Aleksićem Ša ode u njegov dom, zbog čega se njena porodica smrtno uvredila, te odlučila da prekine kontakt sa njom. Ona je dan kasnije posetila roditelje u Kragujevcu… »
Miona otkrila da je roditelji nisu ispratili iz porodičnog doma: "Ljutito sam izašla iz kuće nakon rasprave"

Miona otkrila da je roditelji nisu ispratili iz porodičnog doma: "Ljutito sam izašla iz kuće nakon rasprave"

Telegraf 18.07.2024
Preporučujemo. Miona Jovanović otkrila je nepoznate detalje o odnosu sa roditeljima nakon superfinalne noći. Mionini roditelji ne podržavaju njenu emotivnu vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, te je nakon izlaska iz "Elite" prespavala kod partnera, a potom… »
"Ljutito sam izašla iz kuće, niko me nije ispratio": Miona otkrila nepoznate detalje susreta sa roditeljima - Evo šta je…

"Ljutito sam izašla iz kuće, niko me nije ispratio": Miona otkrila nepoznate detalje susreta sa roditeljima - Evo šta je…

Blic 17.07.2024
Miona Jovanović otkrila je nepoznate detalje nakon izlaska iz Elite. Naime, Miona je posetila roditelje u Kragujevcu, a kako je istakla, nisu je ispratili kad je izlazila iz kuće. - Miona, iz pouzdanih izvora čuo sam da nisi nimalo u ljubavi sa… »

Vesti dana »