Повезане вести

Трамп о "дивној поруци" од Сија и зашто мисли да је камала "луда" На митингу хвалио однос са Путином и опет вређао Бајдена…

Трамп о "дивној поруци" од Сија и зашто мисли да је камала "луда" На митингу хвалио однос са Путином и опет вређао Бајдена…

Курир 21.07.2024
Доналд Трамп, бивши амерички председник и кандидата Републиканске партије за Белу кућу, изјавио је на јучерашњем митингу у Мичигену, да је од кинеског председника Сија Ђинпинга добио поруку након атентата пре недељу дана. Метак… »
Трамп: Нико ми уочи говора није рекао да постоји проблем

Трамп: Нико ми уочи говора није рекао да постоји проблем

Вести онлине 21.07.2024
Председнички кандидат Републиканске странке и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је да га уочи његовог говора на митингу у Пенсилванији одржаног прошле недеље, када га је нападач ранио у уво, нико није упозорио да… »
Тајна служба признала: Имали смо информацију о потенцијалном атентатору на трампа 20 минута пре почетка скупа

Тајна служба признала: Имали смо информацију о потенцијалном атентатору на трампа 20 минута пре почетка скупа

Правда 21.07.2024
Доналд Трамп изјавио је да га нико није упозорио на проблем уочи скупа у Пенсилванији када је тада непознати атентатор пуцао на њега. Пре неколико дана америчка Тајна служба дала је извештај члановима Конгреса да је атентатор на… »
Извештај о здравственом стању Трампа, нови детаљи о повреди у нападу у Пенсилванији

Извештај о здравственом стању Трампа, нови детаљи о повреди у нападу у Пенсилванији

Политика 21.07.2024
Недељу дана након што је бивши председник САД и републикански кандидат на предстојећим изборима Доналд Трамп преживео атентат на скупу у Пенсилванији, његов тим за кампању објавио је најновије податке о здравственом стању… »
Трумп: Нитко ми није рекао да постоји проблем

Трумп: Нитко ми није рекао да постоји проблем

СЕЕбиз 21.07.2024
ВАСХИНГТОН - Доналд Трумп у суботу је изјавио да га нитко није упозорио на проблем уочи скупа у Пеннсилванији када је, тада непознати атентатор пуцао на њега. "Нитко то није споменуо..., нитко није рекао да постоји проблем… »
Трамп: Примио сам метак за демократију, а оптужују ме да сам опасност за њу

РТС 21.07.2024
Кандидат Републиканске странке на предстојећим председничким изборима у САД-у Доналд Трамп одбацио је оптужбе да је опасност за демократију, рекавши да је прошле недеље ''примио метак за демократију''. Доналд Трамп у првом… »
Трамп: Примио сам метак за демократију, а оптужују ме да сам јој претња

Нови магазин 21.07.2024
Доналд Трамп рекао је на митингу у Мичигену да је "примио метак за демократију" када је на њега извршен атентат прошле седмице у којем је задобио повреду уха. Такође је исмевао председника Џозефа Бајдена и потпредседницу Камалу… »

Н1 Инфо 21.07.2024
Доналд Трамп рекао је на митингу у Мичигену да је "примио метак за демократију" када је на њега извршен атентат прошле седмице у којем је задобио повреду уха. Такође је исмевао председника Џозефа Бајдена и потпредседницу Камалу… »
Трамп одржао први предизборни митинг од покушаја атентата

Бета 21.07.2024
Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп одржао је у савезној америчкој држави Мичиген први предизборни скуп од покушаја атентата на њега. Мичиген је једна од одлучујућих држава за председничке изборе, а… »
Избори у Америци 2024: „Примио сам метак у име демократије", изјавио Трамп

Радио 021 21.07.2024
Трампове присталице у великом броју дошле у Мичиген да га подрже, недељу дана после атентата. РЕУТЕРС/Том Бреннер Хиљаде људи дошло је да поздрави Доналда Трампа, републиканског кандидата на америчким изборима у новембру, на… »

BBC News 21.07.2024
Трампове присталице у великом броју дошле у Мичиген да га подрже, недељу дана после атентата. Хиљаде људи дошло је да поздрави Доналда Трампа, републиканског кандидата на америчким изборима у новембру, на митингу у Мичигену, а… »
Нови детаљи о Трамповом здравственом стању након атентата: „Недостајало је мање од центиметра да метак уђе у главу“

Нови детаљи о Трамповом здравственом стању након атентата: „Недостајало је мање од центиметра да метак уђе у главу“

Нова 21.07.2024
Недељу дана након што је бивши председник САД и републикански кандидат на предстојећим изборима Доналд Трамп преживео атентат на скупу у Пенсилванији, његов тим за кампању објавио је најновије податке о здравственом стању… »

Блиц 21.07.2024
Хиљаде људи дошло је да поздрави Доналда Трампа, републиканског кандидата на америчким изборима у новембру, на митингу у Мичигену, а он им је са бине рекао да је „примио метак у име демократије", мислећи на прошлонедељни… »

НИН 21.07.2024
Недељу дана након што је бивши председник САД и републикански кандидат на предстојећим изборима Доналд Трамп преживео атентат на скупу у Пенсилванији, његов тим за кампању објавио је најновије податке о његовом здравственом… »
"Јесте ли видели како се смеје? Она је луда!" Трамп жестоко извређао Камалу Харис, а онда осуо паљбу по Бајдену

"Јесте ли видели како се смеје? Она је луда!" Трамп жестоко извређао Камалу Харис, а онда осуо паљбу по Бајдену

Блиц 21.07.2024
Доналд Трамп је у суботу покренуо жесток напад на демократске ривале Џоа Бајдена и Камалу Харис у Гранд Рапидсу у Мичигену, када се вратио у предизборну кампању недељу дана након што је преживео покушај убиства у Батлеру у… »

Јужне вести 21.07.2024
РЕУТЕРС/Том Бреннер Хиљаде људи дошло је да поздрави Доналда Трампа, републиканског кандидата на америчким изборима у новембру, на митингу у Мичигену, а он им је са бине рекао да је „примио метак у име демократије", мислећи на… »

Нови магазин 21.07.2024
Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп одржао је у савезној америчкој држави Мичиген први предизборни скуп од покушаја атентата на њега. Мичиген је једна од одлучујућих држава за председничке изборе, а… »
Избори у Америци 2024: "Примио сам метак у име демократије", изјавио Трамп

Избори у Америци 2024: "Примио сам метак у име демократије", изјавио Трамп

НИН 21.07.2024
Хиљаде људи дошло је да поздрави Доналда Трампа, републиканског кандидата на америчким изборима у новембру, на митингу у Мичигену, а он им је са бине рекао да је "примио метак у име демократије", мислећи на прошлонедељни… »
Избори у Америци 2024: „Примио сам метак у име демократије“, изјавио Трамп

Избори у Америци 2024: „Примио сам метак у име демократије“, изјавио Трамп

Данас 21.07.2024
Хиљаде људи дошло је да поздрави Доналда Трампа, републиканског кандидата на америчким изборима у новембру, на митингу у Мичигену, а он им је са бине рекао да је „примио метак у име демократије“, мислећи на прошлонедељни… »
Доктор открио здравствено стање Трампа: И даље крвари

Доктор открио здравствено стање Трампа: И даље крвари

Б92 21.07.2024

Телеграф 21.07.2024
У извештају, који је написао конгресмен из Тексаса Рони Џексон, поуздани Трампов присталица који је био и Трампов лекар у Белој кући, изнети су нови детаљи о природи повреда кандидата Републиканске странке у нападу у… »
Нови детаљи о Трамповој повреди у нападу у Пенсилванији: Објављен извештај о његовом здравственом стању

Нови детаљи о Трамповој повреди у нападу у Пенсилванији: Објављен извештај о његовом здравственом стању

Еуроневс 21.07.2024
Трамп: Нико ми уочи говора у Пенсилванији није рекао да постоји проблем

Трамп: Нико ми уочи говора у Пенсилванији није рекао да постоји проблем

Политика 21.07.2024
ВАШИНГТОН - Председнички кандидат Републиканске странке и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је да га уочи његовог говора на митингу у Пенсилванији одржаног прошле недеље, када га је нападач ранио у уво, нико није… »

Еуроневс 21.07.2024
Председнички кандидат Републиканске странке и бивши председник САД Доналд Трамп изјавио је да га уочи његовог говора на митингу у Пенсилванији одржаног прошле недеље, када га је нападач ранио у уво, нико није упозорио да… »
Трампова публика се не плаши метка: Арена дупке пуна, на хиљаде људи дошло на његов први митинг после атентата (фото, видео)…

Трампова публика се не плаши метка: Арена дупке пуна, на хиљаде људи дошло на његов први митинг после атентата (фото, видео)…

Курир 21.07.2024
Доналд Трамп, бивши амерички председник, поручио је јуче присталицама на митингу у савезној држави Мичиген да је претходног викенда "примио метак за демократију" на предизборном скупу у Пенсилванији. Републикански кандидат за… »
Огласио се Трампов бивши лекар: Он га је прегледао након атентата! "Његова рана повремено крвари" - Открио све о повредама

Огласио се Трампов бивши лекар: Он га је прегледао након атентата! "Његова рана повремено крвари" - Открио све о повредама

Курир 21.07.2024
Опоравак бившег америчког председника Доналда Трампа након покушаја атентата у Пенсилванији напредује како је очекивано, саопштио је Трампов бивши лекар Рони Џексон. Џексон је послао писмо Представничком дому Конгресу САД у… »

Вести дана »