Povezane vesti
Tramp o "divnoj poruci" od Sija i zašto misli da je kamala "luda" Na mitingu hvalio odnos sa Putinom i opet vređao Bajdena…
Kurir 21.07.2024
Donald Tramp, bivši američki predsednik i kandidata Republikanske partije za Belu kuću, izjavio je na jučerašnjem mitingu u Mičigenu, da je od kineskog predsednika Sija Đinpinga dobio poruku nakon atentata pre nedelju dana. Metak je Trampu samo okrznuo… »
Tajna služba priznala: Imali smo informaciju o potencijalnom atentatoru na trampa 20 minuta pre početka skupa
Pravda 21.07.2024
Donald Tramp izjavio je da ga niko nije upozorio na problem uoči skupa u Pensilvaniji kada je tada nepoznati atentator pucao na njega. Pre nekoliko dana američka Tajna služba dala je izveštaj članovima Kongresa da je atentator na Donalda Trampa bio je… »
Trump: Nitko mi nije rekao da postoji problem
SEEbiz 21.07.2024
WASHINGTON - Donald Trump u subotu je izjavio da ga nitko nije upozorio na problem uoči skupa u Pennsylvaniji kada je, tada nepoznati atentator pucao na njega. "Nitko to nije spomenuo..., nitko nije rekao da postoji problem. Čekao bih 15 minuta. Mogli su… »
Tramp: Primio sam metak za demokratiju, a optužuju me da sam opasnost za nju
RTS 21.07.2024
Kandidat Republikanske stranke na predstojećim predsedničkim izborima u SAD-u Donald Tramp odbacio je optužbe da je opasnost za demokratiju, rekavši da je prošle nedelje ''primio metak za demokratiju''. Donald Tramp u prvom obraćanju nakon… »
Tramp: Primio sam metak za demokratiju, a optužuju me da sam joj pretnja
Novi magazin 21.07.2024
Donald Tramp rekao je na mitingu u Mičigenu da je "primio metak za demokratiju" kada je na njega izvršen atentat prošle sedmice u kojem je zadobio povredu uha. Takođe je ismevao predsednika Džozefa Bajdena i potpredsednicu Kamalu Haris na svom prvom… »
Tramp: Primio sam metak za demokratiju, a optužuju me da sam joj pretnja
N1 Info 21.07.2024
Donald Tramp rekao je na mitingu u Mičigenu da je "primio metak za demokratiju" kada je na njega izvršen atentat prošle sedmice u kojem je zadobio povredu uha. Takođe je ismevao predsednika Džozefa Bajdena i potpredsednicu Kamalu Haris na svom prvom… »
Izbori u Americi 2024: „Primio sam metak u ime demokratije", izjavio Tramp
Radio 021 21.07.2024
Trampove pristalice u velikom broju došle u Mičigen da ga podrže, nedelju dana posle atentata. REUTERS/Tom Brenner Hiljade ljudi došlo je da pozdravi Donalda Trampa, republikanskog kandidata na američkim izborima u novembru, na mitingu u Mičigenu, a on… »
Novi detalji o Trampovom zdravstvenom stanju nakon atentata: „Nedostajalo je manje od centimetra da metak uđe u glavu“
Nova 21.07.2024
Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa. U izveštaju, koji je… »
Izveštaj o zdravstvenom stanju Trampa, novi detalji o povredi u napadu u Pensilvaniji
NIN 21.07.2024
Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o njegovom zdravstvenom stanju. U izveštaju, koji… »
"Jeste li videli kako se smeje? Ona je luda!" Tramp žestoko izvređao Kamalu Haris, a onda osuo paljbu po Bajdenu
Blic 21.07.2024
Donald Tramp je u subotu pokrenuo žestok napad na demokratske rivale Džoa Bajdena i Kamalu Haris u Grand Rapidsu u Mičigenu, kada se vratio u predizbornu kampanju nedelju dana nakon što je preživeo pokušaj ubistva u Batleru u Pensilvaniji. On je posebno… »
Izbori u Americi 2024: „Primio sam metak u ime demokratije", izjavio Tramp
Južne vesti 21.07.2024
REUTERS/Tom Brenner Hiljade ljudi došlo je da pozdravi Donalda Trampa, republikanskog kandidata na američkim izborima u novembru, na mitingu u Mičigenu, a on im je sa bine rekao da je „primio metak u ime demokratije", misleći na prošlonedeljni atentat na… »
Tramp održao prvi predizborni miting od pokušaja atentata
Novi magazin 21.07.2024
Kandidat Republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp održao je u saveznoj američkoj državi Mičigen prvi predizborni skup od pokušaja atentata na njega. Mičigen je jedna od odlučujućih država za predsedničke izbore, a Tramp se pojavio zajedno sa… »
Izbori u Americi 2024: "Primio sam metak u ime demokratije", izjavio Tramp
NIN 21.07.2024
Hiljade ljudi došlo je da pozdravi Donalda Trampa, republikanskog kandidata na američkim izborima u novembru, na mitingu u Mičigenu, a on im je sa bine rekao da je "primio metak u ime demokratije", misleći na prošlonedeljni atentat na njega na skupu u… »
Izveštaj o zdravstvenom stanju Trampa, novi detalji o povredi u napadu u Pensilvaniji
Telegraf 21.07.2024
U izveštaju, koji je napisao kongresmen iz Teksasa Roni Džekson, pouzdani Trampov pristalica koji je bio i Trampov lekar u Beloj kući, izneti su novi detalji o prirodi povreda kandidata Republikanske stranke u napadu u Pensilvaniji. Nedelju dana nakon… »
Novi detalji o Trampovoj povredi u napadu u Pensilvaniji: Objavljen izveštaj o njegovom zdravstvenom stanju
Euronews 21.07.2024
Nedelju dana nakon što je bivši predsednik SAD i republikanski kandidat na predstojećim izborima Donald Tramp preživeo atentat na skupu u Pensilvaniji, njegov tim za kampanju objavio je najnovije podatke o zdravstvenom stanju Trampa. U izveštaju, koji je… »
Tramp: Niko mi uoči govora u Pensilvaniji nije rekao da postoji problem
Politika 21.07.2024
VAŠINGTON - Predsednički kandidat Republikanske stranke i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ga uoči njegovog govora na mitingu u Pensilvaniji održanog prošle nedelje, kada ga je napadač ranio u uvo, niko nije upozorio da postoji neki… »
Tramp: Primio sam metak za demokratiju, a optužuju me da sam opasnost za nju
Euronews 21.07.2024
Predsednički kandidat Republikanske stranke i bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da ga uoči njegovog govora na mitingu u Pensilvaniji održanog prošle nedelje, kada ga je napadač ranio u uvo, niko nije upozorio da postoji neki problem. "Niko to… »
Trampova publika se ne plaši metka: Arena dupke puna, na hiljade ljudi došlo na njegov prvi miting posle atentata (foto, video)…
Kurir 21.07.2024
Donald Tramp, bivši američki predsednik, poručio je juče pristalicama na mitingu u saveznoj državi Mičigen da je prethodnog vikenda "primio metak za demokratiju" na predizbornom skupu u Pensilvaniji. Republikanski kandidat za Belu kuću je preživeo… »
Vesti dana »
Zaštitnik građana kontroliše rad Ministarstva zdravlja zbog smrti još jednog pacijenta iz Čačka
Danas pre 29 minutajoš 53 povezane
Proizvođači mleka protestuju u Bogatiću, farmer Goran Vasić tvrdi da su Glamočiću ‘vezane’ ruke
Serbian News Media pre 19 minutajoš 30 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevni prekid rada zbog "Mrdićevih zakona"
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 15 povezanih
Novosađanin (40) uhapšen zbog sumnje da je zapalio tri kamiona, pričinjena šteta 350.000 evra
Newsmax Balkans pre 59 minutajoš 23 povezane