Povezane vesti
''Ti, koja si me dočekala kao sina'' Nikola Milenković se emotivno oprostio od Fiorentine
Večernje novosti 21.07.2024
Doskorašnji fudbaler Fiorentine, a sada član Notingem Foresta Nikola Milenković, oprostio se od italijanskog kluba emotivnim rečima. FOTO: M. Vukadinović - Firenca, 7 godina, Nezaboravno putovanje. Ti, koja si me od prvog dana dočekala kao da sam tvoj… »
Emotivni esej Milenkovića za pozdrav od Firence: "Dao sam ti sve"
Sportske.net 21.07.2024
Srpski reprezentativac Nikola Milenković nastavlja karijeru u Notingem Forestu posle šest godina u Fiorentini. U Firenci ne samo da je odrastao kao fudbaler nego i kao čovek, po prelasku iz Partizana. Koliko mu taj grad i klub znače, vidi se u pozdravnoj… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 13 minutajoš 3 povezane

Biće toplo, ali po novoj ceni: Grejanje u Beogradu poskupljuje, evo i za koliko: Detaljna računica
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana