Повезане вести
"Направила ми је пакао од живота, сви ми се смеју због ње": Шок исповест бившег партнера Аните Станојловић
Телеграф 21.07.2024
Препоручујемо. Анита Станојловић однела је победу у ријалитију "Елита" и освојила 100.000 евра. Својевремено се огласио дечко са којим Анита има сина, Бојан Армуш, а о којем није имала лепе речи пред камерама ријалитија. Први пут… »
Дрогирала се и шамарала ме Шокантне тврдње Анитиног бившег мужа, открио каква је била пре уласка у ријалити
Ало 21.07.2024
Бојан тврди да му је Анита направила проблем и да га је срамота због ње. Анита Станојловић својевремено је била удата, а тадашњег мужа је оптужила за злостављање. Бојан Арнуш се својевремено огласио, те открио своју страну… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана