Povezane vesti
Opozicionar priznao Vučićev uspeh: U nemogućim uslovima on uspeva da balansira između Istoka i Zapada (video)
Politika 21.07.2024
Srećko Đukić - redovan kritičar Vučića, ipak odaje priznanje Vučiću: „Znate, ja mislim da srpska politika oko Ukrajine pokušava da igra jednu nemoguću igru ali ja moram priznati da ona nekako prolazi i na Zapadu i na Istoku. Nešto se da humanitarne i… »
Opozicionar priznao Vučićev uspeh: "On u nemogućim uslovima uspeva da balansira" VIDEO
B92 21.07.2024
Redovan kritičar predsednika Srbije Aleksandara Vučića Srećko Đukić, ipak odaje priznanje Vučiću, piše Detektor laži. "Znate, ja mislim da srpska politika oko Ukrajine pokušava da igra jednu nemoguću igru ali ja moram priznati da ona nekako prolazi i na… »
Vesti dana »
Vučić: Bićemo jedna od vodećih zemalja u Evropi po privrednom rastu u narednih pet godina
Euronews pre 37 minutajoš 31 povezana
Cenovnici trgovinskih lanaca u Srbiji sedmično će se objavljivati na Portalu otvorenih podataka
Forbes pre 22 minutajoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 31 povezana
CIVICUS snizio ocenu Srbiji: Svrstana u kategoriju „pod represijom“
Stav.life pre 2 satajoš 16 povezanih