Povezane vesti

Oko litijuma će se voditi ratovi, mnogo novca je u igri

Oko litijuma će se voditi ratovi, mnogo novca je u igri

Politika 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će se oko litijuma "voditi ratovi", jer će neke zemlje biti mnogo uspešnije, a neke će da zaostaju. Na pitanje da li se srpske službe bezbednosti suočavaju sa pretnjama i izazovima, jer kada… »
Vučić detaljno sumirao svetske aktuelnosti: Kampanju u SAD nosiće Mišel Obama! Svet klizi u katastrofu - čuvaćemo vitalne…

Vučić detaljno sumirao svetske aktuelnosti: Kampanju u SAD nosiće Mišel Obama! Svet klizi u katastrofu - čuvaćemo vitalne…

Kurir 21.07.2024
* Nastojimo da Srbija ostane na putu evrointegracija, mnogo novca je u igri, vodiće se ratovi * SAD je ozbiljna zemlja, kandidat demokrata će biti Kamala Haris, ali je Tramp veliki favorit * Ugovor o litijumu biće komercijalni, sada ga nema * Ove dve i… »
Vučić: Memorandum o kritičnim sirovinama sa EU velika prilika za Srbiju, ali i ceo region

Vučić: Memorandum o kritičnim sirovinama sa EU velika prilika za Srbiju, ali i ceo region

Politika 21.07.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je potpisani Memorandum sa EU o kritičnim sirovinama odlična stvar i velika prilika za Srbiju, ali i ceo region. To je šansa generacije, naglasio je Vučić u emisiji Hit tvit na Pinku. On je istakao… »
Vučić u "Hit tvitu" Predsednik govori o političkim temama i događajima u protekloj nedelji

Vučić u "Hit tvitu" Predsednik govori o političkim temama i događajima u protekloj nedelji

Dnevnik 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji "Hit tvit" na Televiziji Pink u kojoj govori o ključnim političkim temama i svim aktuelnostima u svetu. Predsednik je na početku govorio o nedavnoj poseti nemačkog kancelara Olafa Šolca Beogradu… »
Vučić: Slušam već 12 godina "Nećete moći na dve stolice" - mi imamo samo jednu, našu, srpsku stolicu

Vučić: Slušam već 12 godina "Nećete moći na dve stolice" - mi imamo samo jednu, našu, srpsku stolicu

B92 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o aktuelnim temama. Predsednik je govorio o nedavnoj poseti nemačkog kancelara Olafa Šolca Beogradu, kako bi bili potpisani memorandumi koji će Srbiji doneti investicije. "Ima jedna stvar po kojoj možete… »
Vučić: Litijum je naša velika prilika, šansa generacije

Vučić: Litijum je naša velika prilika, šansa generacije

Insajder 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će se oko litijuma "voditi ratovi", jer će neke zemlje biti mnogo uspešnije, a neke će da zaostaju. Kada je reč o projektu iskopavanja litijuma i Memorandumu o strateškom partnerstvu sa EU… »
Vučić o sporazumu o kritičnim sirovinama i poseti Šolca: To je "šansa generacije"

Vučić o sporazumu o kritičnim sirovinama i poseti Šolca: To je "šansa generacije"

Euronews 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, komentarišući memorandum o kritičnim sirovinama koji je Srbija potpisala sa EU, rekao da misli da je to velika prilika za ceo region istakavši da je to "šansa generacije". Naveo je da nisu sve zemlje uvek bile… »
Slušam već 12 godina "nećete moći na 2 stolice" Vučić: Mi imamo samo jednu, našu srpsku stolicu

Slušam već 12 godina "nećete moći na 2 stolice" Vučić: Mi imamo samo jednu, našu srpsku stolicu

Kurir 21.07.2024
Ljudi u Srbiji moraju da razumeju da mi moramo da uradimo sve što možemo da imamo dobre odnose sa SAD, kao i sa Rusijom, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Gostujući u "Hit tvitu", predsednik Srbije je rekao: "Ja sam samo dovodio u pitanje aršine… »
Vučić: Oko litijuma će se voditi ratovi, on je naša velika prilika - šansa generacije

Vučić: Oko litijuma će se voditi ratovi, on je naša velika prilika - šansa generacije

Radio 021 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da će se oko litijuma "voditi ratovi", jer će neke zemlje biti mnogo uspešnije, a neke će zaostajati. Naveo je da je dovoljno videti kako su "izveštavali mediji iz regiona koji imaju antisrpski… »

Vesti online 21.07.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je potpisani Memorandum sa EU o kritičnim sirovinama odlična stvar i velika prilika za Srbiju, ali i ceo region. To je šansa generacije, naglasio je Vučić u emisiji Hit tvit na Pinku. On je istakao… »
Predsednik Vučić o litijumu: Mislim da je to šansa generacije

Predsednik Vučić o litijumu: Mislim da je to šansa generacije

RTS 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govoreći o Memorandumu EU i Srbije o strateškim sirovinama i litijumu rekao da je to šansa generacije. To je velika šansa za našu zemlju, inače ne bih na tome insistirao, rekao je Vučić. U petak je u… »
Šansa generacije Predsednik Vučić sumirao posetu kancelara Šolca: Velika prilika za ceo region

Šansa generacije Predsednik Vučić sumirao posetu kancelara Šolca: Velika prilika za ceo region

Kurir 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na nedavnu posetu nemačkog kancelara Olafa Šolca Beogradu, kada je potpisan Memorandum koji će Srbiji doneti investicije od 6 milijardi evra. Gostujući u "Hit tvitu", predsednik Vučić je rekao: -… »
Vučić o poseti Šolca: "Pogledajte kako su izveštavali mediji u regionu, jasno je da smo uradili odličnu stvar"

Vučić o poseti Šolca: "Pogledajte kako su izveštavali mediji u regionu, jasno je da smo uradili odličnu stvar"

B92 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o nedavnoj poseti nemačkog kancelara Olafa Šolca Beogradu, kako bi bili potpisani memorandumi koji će Srbiji doneti investicije. "Ima jedna stvar po kojoj možete uvek da vidite da li je nešto dobro za… »
Vučić o hibridnom ratu protiv Srbije: Amerikanci i Nemci radili zajedno

Vučić o hibridnom ratu protiv Srbije: Amerikanci i Nemci radili zajedno

B92 21.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o hibridnom ratu protiv Srbije i rekao da je mnogo sukoba bilo i da su Amerikanci i Nemci radili i dogovarali zajedno. "Komplikovani odnosi su tamo. Neki su mi u Evropi zamerili što sam sa Nemcima, neki… »

Vesti dana »