Повезане вести
Око литијума ће се водити ратови, много новца је у игри
Политика 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће се око литијума "водити ратови", јер ће неке земље бити много успешније, а неке ће да заостају. На питање да ли се српске службе безбедности суочавају са претњама и… »
Вучић детаљно сумирао светске актуелности: Кампању у САД носиће Мишел Обама! Свет клизи у катастрофу - чуваћемо виталне…
Курир 21.07.2024
* Настојимо да Србија остане на путу евроинтеграција, много новца је у игри, водиће се ратови * САД је озбиљна земља, кандидат демократа ће бити Камала Харис, али је Трамп велики фаворит * Уговор о литијуму биће комерцијални… »
Вучић: Меморандум о критичним сировинама са ЕУ велика прилика за Србију, али и цео регион
Политика 21.07.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је потписани Меморандум са ЕУ о критичним сировинама одлична ствар и велика прилика за Србију, али и цео регион. То је шанса генерације, нагласио је Вучић у емисији Хит твит на… »
Вучић у "Хит твиту" Председник говори о политичким темама и догађајима у протеклој недељи
Дневник 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић гостује у емисији "Хит твит" на Телевизији Пинк у којој говори о кључним политичким темама и свим актуелностима у свету. Председник је на почетку говорио о недавној посети немачког канцелара… »
Вучић: Слушам већ 12 година "Нећете моћи на две столице" - ми имамо само једну, нашу, српску столицу
Б92 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о актуелним темама. Председник је говорио о недавној посети немачког канцелара Олафа Шолца Београду, како би били потписани меморандуми који ће Србији донети инвестиције. "Има једна… »
Вучић: Литијум је наша велика прилика, шанса генерације
Инсајдер 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће се око литијума "водити ратови", јер ће неке земље бити много успешније, а неке ће да заостају. Када је реч о пројекту ископавања литијума и Меморандуму о стратешком… »
Вучић о споразуму о критичним сировинама и посети Шолца: То је "шанса генерације"
Еуроневс 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић је, коментаришући меморандум о критичним сировинама који је Србија потписала са ЕУ, рекао да мисли да је то велика прилика за цео регион истакавши да је то "шанса генерације". Навео је да нису… »
Слушам већ 12 година "нећете моћи на 2 столице" Вучић: Ми имамо само једну, нашу српску столицу
Курир 21.07.2024
Људи у Србији морају да разумеју да ми морамо да урадимо све што можемо да имамо добре односе са САД, као и са Русијом, рекао је председник Александар Вучић. Гостујући у "Хит твиту", председник Србије је рекао: "Ја сам само… »
Вучић: Око литијума ће се водити ратови, он је наша велика прилика - шанса генерације
Радио 021 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће се око литијума "водити ратови", јер ће неке земље бити много успешније, а неке ће заостајати. Навео је да је довољно видети како су "извештавали медији из региона који… »
Вучић: Меморандум о критичним сировинама са ЕУ велика прилика за Србију, али и цео регион
Вести онлине 21.07.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је потписани Меморандум са ЕУ о критичним сировинама одлична ствар и велика прилика за Србију, али и цео регион. То је шанса генерације, нагласио је Вучић у емисији Хит твит на… »
Председник Вучић о литијуму: Мислим да је то шанса генерације
РТС 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић је говорећи о Меморандуму ЕУ и Србије о стратешким сировинама и литијуму рекао да је то шанса генерације. То је велика шанса за нашу земљу, иначе не бих на томе инсистирао, рекао је Вучић. У… »
Вучић о хибридном рату против Србије: Американци и Немци радили заједно
Б92 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о хибридном рату против Србије и рекао да је много сукоба било и да су Американци и Немци радили и договарали заједно. "Компликовани односи су тамо. Неки су ми у Европи замерили што… »
Вучић о посети Шолца: "Погледајте како су извештавали медији у региону, јасно је да смо урадили одличну ствар"
Б92 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о недавној посети немачког канцелара Олафа Шолца Београду, како би били потписани меморандуми који ће Србији донети инвестиције. "Има једна ствар по којој можете увек да видите да ли… »
Шанса генерације Председник Вучић сумирао посету канцелара Шолца: Велика прилика за цео регион
Курир 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић осврнуо се на недавну посету немачког канцелара Олафа Шолца Београду, када је потписан Меморандум који ће Србији донети инвестиције од 6 милијарди евра. Гостујући у "Хит твиту", председник Вучић… »
Вести дана »
Временска прогноза: Сутра до 23 степена, следеће недеље хладније са кишом
Бета пре 27 минутајош 24 повезане
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 4 сатијош 10 повезаних
Сутра седница владе у Палати Србија: Присуствује председник Вучић, позвани и сви директори јавних предузећа
ИндексОнлине пре 1 сатјош 17 повезаних