Повезане вести
Вучић детаљно сумирао светске актуелности: Кампању у САД носиће Мишел Обама! Свет клизи у катастрофу - чуваћемо виталне…
Курир 21.07.2024
* Настојимо да Србија остане на путу евроинтеграција, много новца је у игри, водиће се ратови * САД је озбиљна земља, кандидат демократа ће бити Камала Харис, али је Трамп велики фаворит * Уговор о литијуму биће комерцијални… »
Вучић: Меморандум о критичним сировинама са ЕУ велика прилика за Србију, али и цео регион
Политика 21.07.2024
Председник Александар Вучић изјавио је вечерас да је потписани Меморандум са ЕУ о критичним сировинама одлична ствар и велика прилика за Србију, али и цео регион. То је шанса генерације, нагласио је Вучић у емисији Хит твит на… »
Вучић: Литијум је наша велика прилика, шанса генерације
Инсајдер 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће се око литијума "водити ратови", јер ће неке земље бити много успешније, а неке ће да заостају. Када је реч о пројекту ископавања литијума и Меморандуму о стратешком… »
Вучић о споразуму о критичним сировинама и посети Шолца: То је "шанса генерације"
Еуроневс 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић је, коментаришући меморандум о критичним сировинама који је Србија потписала са ЕУ, рекао да мисли да је то велика прилика за цео регион истакавши да је то "шанса генерације". Навео је да нису… »
Слушам већ 12 година "нећете моћи на 2 столице" Вучић: Ми имамо само једну, нашу српску столицу
Курир 21.07.2024
Људи у Србији морају да разумеју да ми морамо да урадимо све што можемо да имамо добре односе са САД, као и са Русијом, рекао је председник Александар Вучић. Гостујући у "Хит твиту", председник Србије је рекао: "Ја сам само… »
Вучић: Око литијума ће се водити ратови, он је наша велика прилика - шанса генерације
Радио 021 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ће се око литијума "водити ратови", јер ће неке земље бити много успешније, а неке ће заостајати. Навео је да је довољно видети како су "извештавали медији из региона који… »
Председник Вучић о литијуму: Мислим да је то шанса генерације
РТС 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић је говорећи о Меморандуму ЕУ и Србије о стратешким сировинама и литијуму рекао да је то шанса генерације. То је велика шанса за нашу земљу, иначе не бих на томе инсистирао, рекао је Вучић. У… »
Вучић о хибридном рату против Србије: Американци и Немци радили заједно
Б92 21.07.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о хибридном рату против Србије и рекао да је много сукоба било и да су Американци и Немци радили и договарали заједно. "Компликовани односи су тамо. Неки су ми у Европи замерили што… »
Вести дана »
Нова лидерка Венецуеле позвала Вашингтон на сарадњу, Мадуро и његова супруга данас пред судом
РТС пре 2 минутајош 44 повезане
Снег и лед у Србији – могуће несташице струје и кашњење летова, главни путеви проходни
РТС пре 1 сатјош 40 повезаних
Путеви Србије: Путари су на терену, без преке потребе не крећите на пут
Данас пре 37 минутајош 17 повезаних
ЈКП Шумадија Крагујевац интензивно врши уклањање снега са јавних површина
Глас Шумадије пре 1 сатјош 17 повезаних